Life

Zodiac chinezesc: Calul în anul 2022. Distracție în vară, momente grele în toamnă

Zodiac chinezesc: Calul are un 2022 cu momente grele, dar și cu bucurii destul de însemnate. Tot anul va fi cu bune și cu rele. Vor trece de la o stare la alta foarte repede.
25.12.2021 | 16:30
Zodiac chinezesc Calul in anul 2022 Distractie in vara momente grele in toamna
Zodiac chinezesc Cal 2022. Foto: askastrology.com
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc anunță un 2022 plin de evenimente interesante pentru Cal. Vor trăi totul la intensitate maximă și se vor bucura de fiecare clipă a vieții lor.

2022 poate fi definit ca un carusel de emoții pentru persoanele născute sub acest semn zodiacal. Caii nu vor avea timp să treacă prin filtrul rațiunii tot ce vor trăi. Ar fi bine să ia lucrurile ca atare și să meargă mai departe, căci situațiile prin care vor trece, bune și rele, vor veni în cascadă.

ADVERTISEMENT

Lunile februarie, martie și aprilie sunt bune pentru Caii care vor să-și crească veniturile. Evident, pentru asta trebuie să demonstreze că ideile lor sunt cele mai profitabile și că tot ce fac este rentabil pe termen îndelungat.

Zodiac chinezesc: Calul în anul 2022

Vor munci din greu mai ales în februarie și martie. Primele rezultate ale eforturilor lor se vor vedea în aprilie, când în pușculița lor vor începe să între bani frumoși.

ADVERTISEMENT

Luna mai se anunță una a compromsiurilor pe plan amoros. Caii trebuie să renunțe la anumite lucruri, la anumite pretenții pentru binele comun. Învață să facă destule concesii pentru a nu-și supăra partenerul de viață.

Iunie, iulie și august sunt trei luni de distracție. Cei născut în zodia Cal vor petrece mai mult timp la mare față de oricare alt an de până acum.

ADVERTISEMENT

Spiritul aventurier va ieși la iveală, iar acești nativi s-ar putea să trăiască nopți fierbinți pe plajă alături de cuceririle lor.

Toamna apar problemele

Toamna se numără bobocii, dar și necazurile. Din septembrie, relațiile cu cei din jur se pot strica. Motivul? Caii au un entuziasm pe care nu-l gustă oricine. Pot fi obositori și enervanți pentru ceilalți, așa că ar fi bine să își tempereze euforia.

ADVERTISEMENT

Pot apărea probleme de comunicare la locul de muncă. Caii tind să fie gicăcontra, iar asta îi poate costa inclusiv funcția.

Octombrie vine cu provocări pe plan financiar. Nu este o lună bună pentru achiziții și nici pentru investiții.

În noiembrie și decembrie 2022, Caii își mai revin din punct de vedere financiar. Retrăiesc anumite momente fabuloase pe care le-au avut în vară. Așadar, anul se încheie rotund, cu lucruri bune, după două luni de toamnă de obstacole.

 

ADVERTISEMENT