Life

Zodiac chinezesc: Cocoșul în anul 2022. Munca este pe primul loc

Zodiac chinezesc: Cocoșul va munci din greu în anul 2022. Este un an al revelațiilor, un an în care persoanele născute sub acest semn zodiacal își vor găsi menirea cu adevărat.
05.01.2022 | 11:17
Zodiac chinezesc Cocosul in anul 2022 Munca este pe primul loc
Zodiac chinezesc: Cocoșul în anul 2022. Foto: the-sun.com
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pe anul 2022 vine cu multe provocări în sfera profesională pentru cei care sunt în zodia Cocoșului.

Cocoșii luptă din greu pentru confortul lor. Realizează că unele lucruri trebuie schimbate în viața lor urgent și că tot ce fac trebuie să dăinuie în timp.

ADVERTISEMENT

Nu mai acceptă compromisuri doar de dragul artei, ci vor deveni mult mai practici, chiar din primăvară. Anii pentru zodia Cocoș sunt 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005 și 2017.

Zodiac chinezesc: Cocoșul în anul 2022

În lunile februarie și martie 2022, Cocoșii scapă de anumite sarcini grele care le-au făcut viața un chin în 2021. Au parte de înțelegere și ajutor din partea celor din jur și pornesc pe un drum nou în carieră.

ADVERTISEMENT

În lunile aprilie și mai, Cocoșii schimbă complet direcția pe plan profesional. Au tot felul de revelații legate de ce ar trebuie să facă pentru a se simți bine.

Locul de muncă ideal există pentru acești nativi, iar luna mai le va demonstra din plin acest lucru. 2022 este un an bun și pentru noi începuturi în iubire.

ADVERTISEMENT

Dacă vorbim despre dragoste, vara este anotimpul în care Cocoșii vor simți din nou fluturi în stomac. În iunie, iulie și august, întâlnesc persoane interesante ale căror povești de viață îi vor captiva foarte tare.

Unele dintre ele pot deveni pretendente la sufletul lor. În august se pot decide în legătură cu situația lor amoroasă, iar în septembrie nu e exclus să facă o logodnă.

ADVERTISEMENT

Noiembrie, mici cumpene

Toamna, Cocoșii se bucură din plin de tot ce au realizat până la acel moment. Septembrie și octombrie sunt cele mai bune luni pentru călătorit în cazul acestor nativi.

Vor avea ocazia să meargă în străinătate împreună cu sufletul lor pereche și să se bucure de locuri în care nu au mai fost niciodată.

Mici cumpene pot apărea în noiembrie. O problemă apărută în familie le dă mari bătăi de cap. Îi poate demotiva în luarea anumitor decizii, însă nu trebuie să renunțe pentru nicio clipă la succesul lor pentru alții.

Trebuie să învețe să împace și capra, și varza. Decembrie este o lună magică. Cocoșii petrec luna împreună cu familia. Unele dintre femeile născute în această zodie ar putea primi o veste frumoasă la final de 2022. Se poate mări familia!

ADVERTISEMENT