Life
notix pixel id

Zodiac chinezesc complet pentru anul 2022. Când începe Anul Tigrului de Apă și cum ne afectează

Zodiacul chinezesc pentru anul 2022 este marcat de Anul Tigrului de Apă care începe la data de 1 februarie și marchează o perioadă marcată de foarte multe certuri și neînțelegeri.
31.12.2021 | 16:33
Zodiac chinezesc complet pentru anul 2022 Cand incepe Anul Tigrului de Apa si cum ne afecteaza
Zodiac chinezesc integral pentru 2022. Ce aduce Anul Tigrului de Apă pentru fiecare nativ. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

La polul opus, semnele zodicale se vor bucura în anul ce vine de oportunități legat de carieră, locuri de muncă mai bine plătite sau avansări. Totul este să riști, să mixexi pe anumite chestiuni la care nu te-ai gândit până acum.

Zodiac chinezesc complet pentru 2022

Zodiacul chinezesc complet pentru anul 2022 aduce lucruri frumoase și în plan amoros. Este o perioadă favorabilă celor care nu și-au găsit jumătatea. Tigrul ne îndeamnă să fim mai îndrăznești, să ne aventurăm mai mult.

ADVERTISEMENT

Totodată, Anul Tigrului de Apă vine cu schimbări masive, cu idei controversate și foarte multe aspecte pozitive. Puterea și ambiția sunt elementele care nu lipsesc din anul care începe cu data de 1 februarie 2022.

Ce aduce Anul Tigrului de Apă pentru fiecare nativ

Anul Tigrului de Apă se încheie pe 21 ianuarie 2023 când începe Anul Iepurelui de Apă. Culorile predominante pentru anul viitor sunt albastru și negru, potrivit marilor înțelepți din Orient.

ADVERTISEMENT

Șobolan

Anul Tigrului de Apă aduce șanse uriașe care țin de partea profesională. Avansezi mult în carieră și primești un salariu pe măsura eforturilor depuse, doar că asta înseamnă că deplasările vor fi și mai frecvente.

Bivol

Sunt șanse mari să fii mai concentrat pe viața de familie. Spre finalul anului e posibil să vină pe lume și un copil. Ești tentat să cheltui mai mult decât este necesar, nu ar strica să te gândești la un fond de urgență.

ADVERTISEMENT

Tigru

E timpul să reconfigurezi traseul în viață și să vezi care sunt lucrurile cu adevărat importante: familia sau locul de muncă. Trebuie să ai răbdare și să nu abandonezi imediat misiunile pe care le începi. Atenție și la riscuri.

Iepure

Focusare mare pe sănătate, e foarte important să elimini stresul și oboseala din viața ta. Va trebui să fii diplomat pentru că există un risc uriaș să intri în conflicte și dispute din care să nu mai știi cum să ieși. Ești luat prin surprindere.

ADVERTISEMENT

Dragon

Ești dornic să încerci ceva nou și diferit legat de muncă. Te concentrezi mai mult pe studii sau cursuri de perfecționare. Se anunță un an cu multe griji și solicitări. Din păcate, unele planuri nu se vor realiza așa cum ai vrea.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nu mai vrei să aștepți nicio secundă și ești gata să faci toate acele schimbări la care te-ai gândit. 2022 te ajută să le pui în practică. Depui eforturi foarte mari, dar sunt și niște frustrări care te fac să-ți pierzi cumpătul.

Cal

Tigrul de Apă îți aduce putere, forță și determinare. Provocările ieșite în cale te ajută să evoluezi și te poți aștepta la o promovare la care nu ai îndrăznit să visezi. Fii mai atent la emoții și la ieșiri, să nu pierzi persoane dragi.

Capră

2022 te găsește un alt om, cu un suflet mare și cu inima deschisă. Vrei să încerci lucruri noi, asta pentru că este un an care aduce binecuvântare și lucruri pe placul tău. E bine să nu te aventurezi în ceva în ce nu crezi cu adevărat.

Maimuță

Este un an magic, sufletul pereche este mai aproape decât crezi. În sfârșit, ai ocazia să iubești și să fii iubit. Viața de familie este una calmă, chiar dacă mai sunt și certuri, important că sunt constructive și aduc modificări reale.

Cocoș

Nu știi pe ce drum să mergi, de asta ai nevoie să fii îndrumat de cineva apropiat. Este o perioadă excelentă pentru a-ți reevalua resursele, e timpul să fii ferm pe poziție. Acțiunile tale sunt foarte importante.

Câine

Vrei să faci pași mici, dar siguri în carieră. Îți dorești un alt domeniu de activitate, te-ai cam plictisit de ce faci acum. Este un an fără dispute serioase atât la locul de muncă, cât și în viața de zi cu zi. Ești zen din punctul ăsta de vedere.

Mistreț

Călătorii încă din primele zile ale anului. Ai șansa să descoperi oameni și locuri noi, așa cum ai visat dintotdeauna. Visele devin realitate, trebuie numai să știi ce vrei. Finalul de an te găsește cu rezultate formidabile.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE