News

Zodiac Chinezesc de Paște! Șobolanii fac schimbări importante, care le vor marca existența

08.04.2019 | 11:48
Zodiac Chinezesc de Paste Sobolanii fac schimbari importante care le vor marca existenta

De Paște, anumite semne zodiacale, conform Horoscopului Chinezesc, vor avea parte de surprize cum rar au mai avut. Conform celui mai nou Zodiac Chinezesc de Paște, Șobolanii, Mistreții și Maimuțele au șanse uriașe să își schimbe viața în bine. Vor avea parte de o serie de recompensări la locul de muncă sau inclusiv îl vor schimba.

Zodiac Chinezesc de Paște 2019: Iată principalele previziuni

Bivol

Îți vei găsi echilibrul emoțional. Relația cu familia se va îmbunătăți simțitor, iar în weekend-ul pascal, 27-28 aprilie, vei cădea la pace cu anumite persoane. Ai de făcut multe drumuri înainte de Paște, pentru că unele lucruri trebuie definitivate la timp. Nu e nicio panică, lucrurile se vor rezolva la timp, ai să vezi!

Tigru

Ai de făcut anumite drumuri fix de Paște, deci sărbătorile vor fi pentru tine o corvoadă. Unele aspecte din viața ta trebuie reparate, și, din păcate, de sărbători nu te bucuri așa cum o făceai în alți ani. Totul se va schimba însă în bine după ce vor trece sărbătorile, așa că nu trebuie să dramatizezi prea mult unele situații.

 

 

Mistreții primesc vești din străinătate

Iepure

Dacă ești născut în zodia Iepure află că te vei redescoperi cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Ai de făcut o serie de alegeri care îți vor marca definitiv existența, însă își vei da seama de asta abia după ce vor trece sărbătorile. Te pândesc tot felul de oferte, tot felul de situații peste care  trebuie să treci cu capul sus.

Dragon

Nu ai parte de niște sărbători tocmai plăcute. Certurile în familie se întețesc chiar la masa de Paște, așa că ar fi indicat să fii rezervat. Pentru tine perioada sărbătorilor pascale este tot timpul încărcată emoțional. Îți vin în minte tot felul de amintiri mai vechi, și, în general, de sărbători, te apucă melancolia.

Zodiac Chinezesc de Paște 2019: Șarpe, Cal, Oaie, Maimuță, Mistreț, Șobolan, Câine, Cocoș

Șarpe

Te numeri printre nativii zodiacului chinezesc care vor trece de Paște printr-o perioadă dificilă. Vei fi supus unor dileme existențiale peste care nu vei putea trece ușor până nu vei găsi răspunsurile potrivite. Ai mult de plusat, trebuie să depui multe eforturi mai ales în comunicarea cu familia, cu prietenii, cu oamenii care te înconjoară.

Cal

Vei fi extrem de pregătit de schimbare, ba chiar vei primi și banii necesari pentru asta. Nu trebuie să privești viitorul cu descumpănire. Chiar dacă și pentru tine sărbătorile sunt în general triste, căci îți aduci aminte de tot felul de situații și persoane, de data asta vei primi vești bune, vei avea un suflu nou.

Oaie

Vei trece peste toate obstacolele financiare și, se poate spune, că pentru tine Sărbătorile Pascale vor fi unele aducătoare de mulți, mulți bani. Este vorba, evident, de bani câștigați, de bani binemeritați în urma eforturilor depuse de tine. Primești suficient sprijin din partea membrilor familiei, iar asta va conta cel mai mult pentru tine.

Maimuță

Schimbarea se va declanșa exact în perioada 28 – 30 aprilie. Vor fi trei zile în care deciziile luate îți vor lumina mintea. Știi acele situații în care ai impresia că ești blocat, dar de fapt este fix contextul care declanșează declick-ul necesar ca să te eliberezi? Vor fi trei zile în care panica se va transfirma în ceva roditor. Uneori frica ne ajută.

Cocoș

Te vei reîntâlni de Paște cu persoane pe care nu le-au mai văzut de multă vreme. O să îți dai seama cât de multe sau cât de puține ai avut ocazia să realizezi în ultimii ani și cum te raportezi la traiectoriile celorlalți. Așadar, găsești echilibrul necesar pentru a face o autoevaluare perfectă pentru a putea merge mai departe.

Mistreț

Primești  vești bune de peste hotare sau poate chiar o ofertă de muncă de nerefuzat. Porți discuții importante în perioada 28-30 aprilie cu persoanele dragi ție și te regăsești în poveștile lor de succes, în felul în care au izbutit în viață. Ai de gând să mergi mai departe cu determinare.

Șobolan

Ai șansa să îți schimbi și tu locul de muncă, poate chiar să ocupi o funcție oficială, la stat. Ai multe de oferit din noua ta poziție și ar fi un mare păcat să nu profiți de felul în care te poți face remarcat. Pornești într-o nouă etapă a vieții tale.

Câine

Te vei elibera de gândurile negre în perioada pascală. Intervalul 28 – 30 aprilie va fi unul excelent pentru a ieși la liman, după o perioadă de asperități. Așadar, sărbătorile pascale vin cu o serie de schimbări fundamentale pentru toată lumea. Este un moment de cotitură, un moment perfect pentru a o lua de la zero.