News

Zodiac chinezesc de weekend 11-12 mai 2019. Bucurie pentru Dragoni

09.05.2019 | 14:00
Zodiac chinezesc de weekend 1112 mai 2019 Bucurie pentru Dragoni

Potrivit zodiacului chinezesc de weekend, 11-12 mai 2019, mai mulți nativi vor avea parte de surprize neașteptate. De departe, Dragonii sunt cei mai avantajați în perioda aceasta. Pentru ei, sfârșitul de săptămână va aduce momente unice din punct de vedere sentimental. Bucuria împăcării le va schimba complet perspectivele.

Zodiac chinezesc de weekend 11-12 mai 2019: Dragonii, în culmea fericirii

Dragon

Dragonii vor fi în culmea fericirii în acest sfârșit de săptămână. Vor avea parte de reușite rare, mai ales într-un weekend. Cel mai frumos lucru de care au parte este o împăcare neașteptată. Vor simți din nou fluturi în stomac și, practic, nu vor mai avea nevoie de mare lucru. Își vor încărca bateriile cu iubirea pe care o vor simți din partea sufletului pereche.

Șobolan

Șobolanii sunt puși pe glume, iar unele dintre ironiile lor, pe cât par de inofensive, pe atât îi vor supăra pe unii sau pe alții. Se pot strica prietenii de-o viață din cauza umorului lor neînțeles pentru cei mai mulți. Au parte de niște dușuri reci și primesc atenționări serioase din partea astrelor. E un semn că trebuie să lase garda un pic mai jos.

Weekend-ul 11-12 mai va fi unul revelator pentru multe zodii. Sursa foto: pixabay.com

Șarpe

Cei născuți în această zodie au parte de două zile magnifice. Scapă de toate problemele sentimentale pentru că înțeleg, în sfârșit, să dialogheze. Vor renunța la comportamentul mânios, la susceptibilitate și se vor concentra exclusiv pe lucrurile pe care trebuie să le pună în aplicare pas cu pas.

Maimuță

Maimuțele se concentrează pe lucrurile pe care le au de făcut urgent pentru îmbunătățirea stării lor de bine. Nu le va fi ușor, mai ales că urmează o perioadă destul de agitată. Vor face un pact cu Diavolul și asta le va compromite destul de mult în fața celorlalți, însă este soluția cea mai avantajoasă pentru a trece cu bine de anumite obstacole.

Mistreț

Mistreții au parte de bucurii imense în acest sfârșit de săptămână. Vor duce cu bine anumite greutăți în spate și vor face o serie de compromisuri care îi vor ajuta să își reclădească traseul. Au parte de multe momente spectaculoase din punct de vedere profesional, momente de care trebuie să treacă doar cu mult entuziasm și muncă.

Iepure

Nativii Iepure din zodiacul chinezesc au un sfârșit de săptămână excelent. Vor fi gata de atac, gata de distracție, iar prietenii îi vor ajuta destul de mult în acest sens. Vor fi în centrul atenției. Au parte de tot felul de răsturnări de situație, de tot felul de momente unice. Vor fi gata de a o lua de la zero.

Oaie

Nativii Oaie vor primi tot felul de deadline-uri și asta îi va ajuta să facă noi retușuri din punct de vedere profesional. Vor fi extrem de bine pregătiți pentru a face salturi uriașe în carieră.

Câine

Acești nativi câștigă tot mai mult încrederea prietenilor și sunt puși în fața unor situații extraordinare din punct de vedere relațional. Vor călători mult și vor avea parte de surprize extraordinare.

Tigru

Tigrii își arată talentele și ies în evidență cu spiritul lor special. Creativitatea lor este luată în serios de persoane care le pot oferi chiar un job într-un domeniu artistic.

Bivol

Bivolii sunt și ei prinși cu treabă, chiar dacă de obicei se odihneau sâmbăta și duminica. Fac tot felul de alegeri benefice pentru viitorul lor, așa că nu mai au motive să se plângă.

Cal

Persoanele născute în această zodie vor fi ceva mai îngăduitoare cu criticii și vor arăta că s-au maturizat. Au tot felul de episoade dificile de trecut, dar trebuie să țină capul sus.

Cocoș

Cocoșii zodiacului chinezesc au parte de un weekend liniștit. Vor fi solicitați în treburi casnice, în tot felul de activități precum grădinăritul și vor fi extrem de mulțumiți.