ADVERTISEMENT
Life

Zodiac chinezesc de weekend 12-13 septembrie 2020. Maimuțele au parte de multe provocări

Autor: Dan Suta | 11.09.2020 | 11:25
Zodiac chinezesc de weekend 12-13 septembrie 2020. Maimuțele au parte de multe provocări
Zodiac chinezesc pentru duminica, 25 octombrie 2020. Sursa foto: chinesenewyear.net

Îți aducem cel mai nou zodiac chinezesc, cel pentru weekend-ul 12-13 septembrie 2020. În acest sfârșit de săptămână, al doilea din luna a 9-a a lui 2020, Maimuțele vor fi puse la încercare încă din primele momente.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc de weekend 12-13 septembrie 2020

Maimuțele au parte de provocări sâmbătă. Sunt puse în niște situații în care nu au mai fost și trebuie să dovedească tot ceea ce au mai bun. Duminică este o zi mai relaxantă pentru ele, în care unele Maimuțe s-ar putea chiar să călătorească.

Dragonii sunt puși pe harță sâmbătă, iar duminică au parte de câteva momente frumoase, romantice în cuplu.

ADVERTISEMENT

Șerpii primesc sâmbătă niște vești bune din străinătate. Anumite idei pe care le aveau se confirmă, iar o parte din acești nativi își vor vedea visul împlinit cu ochii. Duminica o petrec în familie.

Iepurii sunt destul de debusolați în acest weekend. Sâmbătă și duminică vor fi două zile de foc pentru ei, mai ales după ce o anumită persoană le va trece pragul casei. Atenție la musafiri!

ADVERTISEMENT

Câinii au parte de momente de neuitat

Oile din zodiacul chinezesc duc greul în familie. Cele mai complicate sarcini cad pe capul lor sâmbătă. Duminică e o zi ceva mai bună din toate punctele de vedere.

Mistreții se gândesc la o opțiune perfectă pentru a nu se plânge pe viitor de bani: economisirea. Sâmbătă vor petrece mai puțin timp în oraș, iar duminică vor prefera să o petreacă în salonul casei lor.

ADVERTISEMENT

Cocoșii au parte de întâlniri importante în acest weekend. Unele vor fi în interes de serviciu, altele s-ar putea lăsa cu multă iubire.

Șobolanii sunt puși pe fugă sâmbătă. Au de rezolvat niște probleme de la prima oră a dimineții. Duminică se simt bine alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT

Bivolii sunt destul de descumpăniți, mai ales duminică. Le trece toată viața prin fața ochilor și, în loc să privească partea plină a paharului, contorizează numai eșecurile recente.

Tigrii vor juca la două capete în acest sfârșit de săptămână, iar scopul lor este unul destul de măreț. Cu alte cuvinte, se vor face frate cu Dracul pentru a trece puntea.

ADVERTISEMENT

Caii din zodiacul chinezesc au parte de un weekend liniștit alături de persoanele dragi: sâmbătă, la picnic, duminică, la piscină.

Câinii au parte de un weekend romantic, iar ziua de duminică ar putea fi una de neuitat pentru ei: fie sunt ceruți în căsătorie, fie cer ei pe cineva.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!