News

Zodiac Chinezesc de weekend. Ce ţi-au rezervat astrele pentru perioada 12-14 aprilie

12.04.2019 | 11:53
Zodiac Chinezesc de weekend Ce tiau rezervat astrele pentru perioada 1214 aprilie

Horoscopul chinezesc valabil pentru weekend-ul 13 – 14 aprilie aduce vești bune pentru mai toate zodiile. Doar Șarpele este ușor aerian în acest sfârșit de săptămână și mai este și pus pe ceartă. O va rupe cu unul dintre prietenii săi!

Așa arată horoscopul chinezesc pentru weekend-ul 13 – 14 aprilie

Dragon

Dragonul va cunoaște succesul în acest weekend, dar doar dacă se va concentra foarte bine! Nimic nu trebuie să-ți scape din vedere. Un alt lucru la care ești expert weekendul acesta este comunicarea, care este foarte bună, astfel că vei găsi metode prin care să te înțelegi mult mai bine cu cei din jur, comparativ cu zilele trecute.

Șarpe

Șarpele este puțin aerian în acest weekend, dar dacă te mobilizezi puțin, vei putea duce la bun sfârșit tot ce ți-ai propus. Chiar dacă nu aveai asta în program, este posibil să apară un conflict cu unul dintre prietenii tăi, pe care îl vei numi apoi …fost prieten.

Horoscop chinezesc weekend 13 - 14 aprilie
Vezi si tu ce zodie esti in horoscopul chinezesc!

Cal

Este o perioadă numai bună pentru noi întruniri, așa că nu rata ocaziile de care vei avea parte pentru a face schimbări în viața ta.

Capră

Te implici mult în tot ceea ce apare în viața ta, iar din această cauză pare că nu mai ai vlagă pentru nimic altceva. De asemenea, devii și mai sensibil.

Maimuță

In acest weekend devii extrem de generos, atat de generos ca ti-ai da si haina de pe tine pentru a-i vedea pe cei dragi fericiti. Chiar și așa însă, nu îi vei putea mulțumi pe toți, așa că vor eși discuții, ca de obicei, printre rudele tale apropiate.

Cocoș

Esti vesel, energic, motiv pentru care multi se apropie si te inconjoara. De asemenea, apare o problema in familie, dar care s-ar putea rezolva cu bine repede.

Câine

Este posibil ca cineva din anturajul tu sa isi schimbe atitudinea fata de tine. Cat despre parteneriate, afaceri, este o perioada buna pentru a bate palma cu cineva.

Mistreț

Iti transmiti usor ideile si treci printr-un moment care iti este prielnic pentru a te implica in noi proiecte. Poți pune în practică și ideea de afaceri la care te gândești de ceva timp.

Șobolan

Esti tentat sa analizezi la sange actiunile celor din jur. Pe de alta parte, contextul astral este prielnic pentru a te ocupa de indeletniciri manuale.

Bou

In acest weekend nu iti scapa nimic! Esti atent la tot ce misca, lucru care poate scoate din pepeni unii oameni, dar daca pui la toate acestea si un strop de amuzament, situatia se va ameliora si vei trece cu bine peste toate incercarile din acest sfarst de saptamana.

Tigru

Este o perioada numai buna pentru relaxare, iesit in oras si multa distractie. Cand vine vorba de dragoste, ii vei acorda atentie persoanei dragi. Daca esti singur, ai sanse reale sa intalnesti o persoana deosebita.

Iepure

Te simti foarte obosit, deoarece te resimti dupa saptamana grea pe care ai avut-o, asa ca ai nevoie mare de o pauza. Cu toate acestea te veii distra in familie, alaturi de cei dragi, care iti vor reincarca astfel bateriile.

Tags: