Life

Zodiac chinezesc: Dragonul în anul 2022. Conflicte în iulie și august, călătorii în septembrie

Zodiac chinezesc special: Dragonul are un 2022 plin de momente care îl pun în mare încurcătură, dar și de succes pe care nu și le-ar fi imaginat niciodată.
22.12.2021 | 13:30
Zodiac chinezesc Dragonul in anul 2022 Conflicte in iulie si august calatorii in septembrie
Zodiac chinezesc: Dragonul în anul 2022. Foto: express.co.uk
ADVERTISEMENT

Dragonul va fi în anul 2022 dispus să încerce lucruri noi, potrivit zodiacului chinezesc. Anul Tigrului de Apă va debuta pe 1 februarie 2022, iar surprizele sunt destul de mari.

Vara noului an va fi una cu totul deosebită pentru persoanele născute în zodia Dragonului. Abia în septembrie vor avea mai mult timp să își tragă sufletul, călătorind.

ADVERTISEMENT

Anii pentru zodia Dragon sunt: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012.

Zodiac chinezesc: Dragonul în anul 2022

Primele luni ale anului se anunță istovitoare pentru Dragoni. În februarie, martie și aprilie, acești nativi trebuie să fie foarte atenți la ce spun și cum o spun.

Multe din bunele lor intenții pot fi greșit interpretate. Se pot isca discuții aprinse la locul de muncă din cauza felului în care se exprimă.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fie mai determinați și mai clari în ceea ce își doresc. De asemenea, luna martie poate veni cu niște sporuri financiare, însă le este recomandat să nu investească banii în capricii.

În luna mai, Dragonii reușesc să își revină din punct de vedere emoțional, în sensul că mai dispare puțin din agitația specifică acestui semn.

ADVERTISEMENT

Iunie este luna în care se așterne liniștea dinaintea furtunii. Asta deoarece în iulie și august vor da adevărate războaie cu cei din jur.

Conflictele nu pot fi evitate mai ales de către femeile născute sub acest semn zodiacal. În iulie, mulți Dragoni ies la rampă cu acuzații și probe imbatabile cu care își pot anihila anumiți dușmani.

ADVERTISEMENT

August, lună grea pe plan amoros

Au mulți ași în mânecă, doar că trebuie să îi folosească la momentul potrivit. Dragonii tind să piardă de multe ori orice luptă chiar dacă dreptatea e de partea lor, din cauza felului în care își gestionează avantajele.

August poate fi o lună de cotitură pe plan sentimental. Dragonii căsătoriți riscă divorțul. În septembrie, totul revine la normal.

Dragonii vor simți nevoia să-și tragă sufletul departe de casă, într-un loc în care se simt extraordinar. Unii ar putea ajunge pe meleaguri îndepărtate. poate chiar în Asia.

Din octombrie 2022 încolo, Dragonii obțin tot felul de lucruri frumoase de la viață, din muncă proprie. Le este recunoscută inteligența și capacitatea de a crea lucruri. Mulți tineri născuți sub acest semn zodiacal își pot schimba destinul la 180 de grade, alegând să activeze într-un domeniu artistic.

 

ADVERTISEMENT