Life

Zodiac chinezesc: duminică, 18 octombrie 2020. Iepurii au nevoie de răbdare și toleranță la stres

17.10.2020 | 13:18
Zodiac chinezesc duminica 18 octombrie 2020 Iepurii au nevoie de rabdare si toleranta la stres
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru duminică, 18 octombrie 2020 aduce noutăți pentru nativii care sunt într-o relație. Sunt schimbări care se pot petrece din inițiativa unuia dintre parteneri. Nativii singuri au șanse să cunoască persoane noi.

Astrologii din Orient emit previziuni cu privire la momente care îi va încerca pe nativii care sunt angrenați în activități sociale. Vor avea nevoie de auto-convingere pentru a ieși din casă, răbdare pentru a suporta desfășurarea respectivei reuniuni și toleranță la stres.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă zodiacul chinezesc pentru ultima zi din acestă săptămână.

Zodiac chinezesc pentru duminică, 18 octombrie 2020, pentru fiecare nativ în parte

Șobolan

Ziua de duminică aduce cu ea șansa unei ieșiri în natură alături de prieteni. Este un moment oportun pentru relaxare și distracție. Ziua trece frumos, îți pare rău că s-a dus și urmează un nou început de săptămână muncitoresc.

Bivol

Partenerul de viața s-a gândit să îți strice puțin liniștea și odihna cu activități casnice de care nu ai niciun chef. Ești nevoit să dai o mână de ajutor, mai mult ca să eviții discuțiile ulterioare. Este cea mai bună variantă pentru a petrece după-amiaza liniștiți, după ce ați terminat cu treaba.

ADVERTISEMENT

Tigru

Vin schimbări în planul personal și sunt unele destul de mari. Decizii ca mutatul împreună, cumpăratul unui inel sau mărirea numărului membrilor familiei pot să apară în ziua de duminică. Ești fericit și dispus că mergi înainte pe drumul pe care l-ai ales.

Iepure

Astăzi e ziua cea mare a petrecerii unei rude apropiate, petrecere în ziua căreia sperai să te îmbolnăvești subit. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, iar partenerul de viață nu ar întelege niciodată motivul absenței, ai nevoie de multă stăpânire și toleranță la stres.

ADVERTISEMENT

Dragon

E timpul să părăsești scaunul din fața calculatorului pentru a da ochii cu lumea reală. Un prieten are nevoie de ajutorul tău pentru a rezolva niște treburi, iar acest lucru te va face să ieși din casă. Ești conștient că nu e foarte bine să petreci atât de mult timp în mediul virtual și fericit că-l poți ajuta.

Șarpe

Ziua se anunță liniștită și relaxantă. Vine cu propunerea unui prieten apropiat sau chiar a partenerului de viață de a vă deplasa pentru masa de prânz într-un loc puțin mai îndepărtat. Ieșirea vă priește și aveți parte de o zi plăcută, iar bună dispoziția este asigurată.

ADVERTISEMENT

Cal

Sunt anunțate niște cheltuieli financiare pentru ziua de duminică. Ești decis să faci unele renovări sau să înlocuiești anumite aparate electrocasnice care nu mai dau randamentul dorit. Ai ceva bătăi de cap în a alege ce vrei să cumperi, dar partenerul de viață se dovedește mai inspirat și îți dă o mână de ajutor.

Capră/ Oaie

Duminică apare în peisaj un personaj care îți trezește interesul. E o noutate, având în vedere că în ultima vreme nu au reușit prea mulți să îți intre în grații. Acest om este unul deosebit, vă desparte o diferență de vârstă însemnată sau o distanță considerabilă, iar asta pare să te incite și mai tare.

Maimuță

Câștiguri financiare pot să apară în cea de a doua parte a zilei. Este posibil să primești o sumă de bani pe care cineva ți-o datora de multă vreme și la care nu mai sperai sau să reușească un proiect la care lucrai de ceva timp. În cazul tău, banii aduc fericirea și acesta vine însoțită de prietenii cu chef de petrecere.

Cocoș

Trebuie să te prezinți la o reuniune sau o ședință pe care o organizează o instituție din care faci parte sau un grup de persoane de care aparții. Sentimentele sunt împărțite, abia aștepti să îți exprimi un punct de vedere, dar sunt și unele lucruri pe care nu prea dorești să le știi.

Câine

Vin schimbări în planul personal al acestor nativi. Cei singuri au toate șansele să cunoască pe cineva potrivit și să înceapă, cu foarte mare rapiditate, o nouă relație, iar nativii care se află deja în una sunt preocupați de o decizie care le va schimba planurile de viitor, anularea sau modificarea datei unei vacanțe sau a unei vizite pe care o aveau planificată de multă vreme.

Mistreț

Sunt anumite propbleme la locul de muncă care nu prea te lasă să te bucuri de ziua aceasta, poate pentru că ești conștient că mâine le vei înfrunta din nou. Apropiații vor încerca, și au mari șanse de izbândă, să te scoată din gândurile negative printr-o reuniune la domiciliul tău sau un grătar în natură.

 

 

ADVERTISEMENT