Life

Zodiac chinezesc: duminică, 7 februarie 2021. Decizii majore pentru Dragoni

06.02.2021 | 16:06
Zodiac chinezesc duminica 7 februarie 2021 Decizii majore pentru Dragoni
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru duminică, 7 februarie 2021, aduce schimbări în plan sentimental pentru mai mulți nativi. Sunt diverse vești sau decizii ce au șanse mari să le influențeze viitorul.

Ziua este marcată de armonie în casele semnelor zodiacale. Sunt reuniuni familiale, mese alături de oamenii apropiați ce vor aduce bună dispoziție și râsete.

ADVERTISEMENT

Și la capitotul finanțe pot să apară schimbări pentru unele zodii. FANATIK vă aduce previziunile complete pentru toate zodiile.

Zodiac chinezesc: duminică, 6 februarie 2021, pentru fiecare semn zodiacal în parte

Șobolan

Profitați de ziua liberă pentru a ieși din casă. O plimbare mai lungă e binevenită, poate mergeți chiar până la munte să vă bucurați de zăpadă și de aer curat.

ADVERTISEMENT

Bivol

Duminică apare vizita unui om căruia îi duceați dorul, iar această apariție vă bucură nespus. Petreceți ore bune dicutând și povestind, vă puneți la curent cu toate lucrurile prin care ați trecut de când nu v-ați mai văzut.

Tigru

Partenerul de viață însistă să mergeți în vizită la cineva sau să ieșiți să cumpărați diverse lucruri. Oricât încerci să-i explici că acesta nu este modul în care vrei să petreci duminica, nu pare să înțeleagă. Unul dintre voi va trebui să facă un compromis.

ADVERTISEMENT

Iepure

Sunt schimbări în planul sentimental. Ai avut nevoie de multă vreme pentru a-ți da seama ce vrei cu adevărat și ai ajuns la o concluzie care nu o să-i aducă prea mare bucurie partenerului. Ești hotărât să continui pe un alt drum.

Dragon

O discuție cu partenerul de viață poate să aducă cu ea și o decizie majoră pentru viitorul relației. Este posibil să vă hotărâți să vă mutați împreună, să stabiliți data nunții sau poate chiar conceperea unui copil.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Ești concentrat pe diverse probleme ce țin de viața profesională. Nu reușești să găsești rezolvarea unei situații de care depinde reușita unui proiect important. O să găsești sfaturi prețioase dacă vorbești cu oamenii apropiați despre ce te frămână.

Cal

Ziua aduce o reuniune familială reușită. Îți era dor de multe rude, iar vremurile acestea nu v-au permis să vă vedeți mai des. Vă bucurați de o zi întreagă plină de bună dispoziție și râsete zgomotoase.

Capră/ Oaie

Ai parte de niște cheltuieli neprevăzute și care nu-ți aduc nicio fericire. Banii pe care trebuie să-i scoți din buzunar sunt mulți și trebuie să reorganizezi planurile pentru luna aceasta, nu vei mai avea suficienți pentru a realiza tot ce ți-ai propus.

Maimuță

În ultima vreme ai descoperit că unul dintre oamenii din anturaj îți atrage atenția într-un mod deosebit. Nu ești sigur dacă e bine să faci primul pas și nici nu ai prea multe idei cu privile la modalitatea prin care ai putea să-l abordezi.

Câine

Se poate să intervină un conflict cu o persoană din familie. Chiar dacă nu pare, are toate șansele să escaladeze până la o ruptură ireparabilă în relația cu respectivul om.

Mistreț

Ziua aduce un câștig financiar. Se poate să recuperezi o datorie mai veche sau să reușești vânzarea unui bun important, mașina, sau poate chiar a unei case.

ADVERTISEMENT