Life

Zodiac chinezesc: duminică, 7 martie 2021. Dragonul trebuie să pună piciorul în prag

06.03.2021 | 15:49
Zodiac chinezesc duminica 7 martie 2021 Dragonul trebuie sa puna piciorul in prag
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru duminică, 7 martie 2021, vine cu vești bune pentru unii nativi, care sunt în culmea fericirii. Totodată, ziua va fi agitată pentru alții, care trebuie să se adune și să facă față provocărilor. 

Potrivit marilor înțelepți din Orient, nativii ar trebui să fie mai atenți cu nevoile celor din jur și să-și controleze reacțiile de furie, indiferent de natura problemei.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale Află la ce te poți aștepta în ultima zi a săptămânii.

Zodiac chinezesc: duminică, 7 martie 2021, pentru fiecare nativ

Șobolan

O persoană importantă pentru tine te dezamăgește din cauza unei promisiuni pe care nu a putut să o respecte. Înainte de a face acuzații, ascultă ce are de spus, poate că nu a fost intenționat.

ADVERTISEMENT

Bivol

Renunță la comentariile negative la adresa celor din jur. Nu are rost să te enervezi doar pentru că lucrurile nu au ieșit așa cum ai fi vrut, nimeni nu este perfect. Nu este o situație ce nu se poate remedia.

Tigru

Nu te gândi doar la tine atunci când vrei să petreci timpul cu cei dragi și ține cont și de dorințele lor, dacă vrei ca ziua să fie una demnă de ținut minte. Ai grijă să nu intri în conflicte, dacă nu vrei să-ți strici dispoziția.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ai multe de făcut și încerci să duci toate sarcinile la bun sfârșit până după-amiaza, a să ai timp și de realxare. Poate o ieșire cu prietenii apropiați sau cu persoana iubită te va ajuta să te destinzi.

Dragon

Vrei să le faci pe plac tuturor și uiți că și tu ai nevoie să te simți bine. Învață să spui „nu” atunci când trebuie și ai mai multă grijă de tine. Nu vrei ca ceilalți să profite de generozitatea ta.

ADVERTISEMENT

Șarpe

O veste bună te ia prin surprindere încă de dimineață și nu te gândești la nimic altceva. Ai dat lovitura în afaceri sau este vorba despre noutăți în viața personală, așa că nu ai motive să te simți rău.

Cal

Nu ești de acord cu schimbările pe care vor să le facă membrii familiei în locuință și niciunul dintre ei nu pare să fie pe aceeași lungime de undă. Discută cu ei și încercați măcar să găsiți o cale de mijloc.

Capră/ Oaie

Vrei să iei o decizie legată de actualul loc de muncă, pentru că nu te mai simți atât de bine acolo unde ești. Analizează toate posibilitățile și vezi dacă vrei cu adevărat să pleci sau ești dispus să negociezi anumite aspecte cu superiorii.

Maimuță

Primești o veste bună legată de situația financiară. Fie urmează să ți se dea un bonus foarte mare la locul de muncă, fie o rudă îți face cadou o sumă consistentă de bani, cu care îți vei putea face toate achizițiile necesare.

Cocoș

Încearcă să nu exagerezi cu furia atunci când ai parte de un conflict în cadrul familiei, nu rezolvi nimic în aest fel. Mai bine te calmezi și vezi cum poți rezolva problemele.

Câine

Ai parte de o zi agitată din cauza unui eveniment neașteptat și simți că nu mai ești în stare de nimic. Lucrurile vor fi ceva mai bune spre seară, atunci când o persoană dragă te binedispune.

Mistreț

Rezolvi o situație mai veche și te bucuri de această zi împreună cu cei dragi. Relaxează-te câteva ore și nu-ți face griji pentru problemele de la birou, ai timp de ele a doua zi. Profită de timpul liber.

ADVERTISEMENT