Life

Zodiac chinezesc: duminică, 9 mai 2021. Capra este indecisă, Șarpele se află în centrul atenției

08.05.2021 | 13:18
Zodiac chinezesc duminica 9 mai 2021 Capra este indecisa Sarpele se afla in centrul atentiei
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru duminică, 9 mai 2021, vine cu surprize pentru unii nativi, care se vor bucura de cadouri neașteptate și noroc în plan personal. 

Totodată, este o zi perfectă pentru relaxare, mai ales că urmează o nouă săptămână. Zodiile trebuie să profite de timpul liber și să nu facă eforturi tocmai acum.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile pentru fiecare semn zodiacal în parte. Află care este mesajul marilor înțelepți din Orient pentru tine în ultima zi a săptămânii.

Zodiac chinezesc: duminică, 9 mai 2021, pentru fiecare nativ

Șobolan

Petreci o zi liniștită alături de familie și te bucuri de momentele de relaxare, mai ales că te așteaptă o săptămână plină. Nu este exclus să ai noroc și în plan amoros.

ADVERTISEMENT

Bivol

Încerci să te relaxezi, dar vrei să termini și tpate lucrurile pe care le ai de făcut. Asigură-te că nu faci treabă toată ziua, ai nevoie de energie.

Tigru

Te gândești să faci unele schimbări, poate ai nevoie de un spațiu nou pentru lucru, de o mașină sau de ceva mai puțin costisitor, cum ar fi haine noi. Fă ceea ce simți, dar cu simț de răspundere, să nu cheltui prea mult.

ADVERTISEMENT

Iepure

Te enervează atitudinea unei persoane apropiate și ar trebui să-i comunici acest lucru, să nu ții totul numai pentru tine. Poate că nu greșește intenționat i-ai face un mare bine.

Dragon

Ți-e teamă de schimbările care au loc neîncetat în viața ta și nu-ți mai găsești locul. Poate ai nevoie să te detașezi de toate o perioadă, să-ți pui gândurile în ordine.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Ai o relație foarte bună cu cei din jurul tău și ești în centrul atenției. Acest lucru nu este neapărat pe placul tău, nu ai deloc chef să ieși în evidență.

Cal

Un conflict în familie îți dă ziua peste cap și nu știi ce să faci ca să aduci pacea. Poate ar trebui să te detașezi puțin, pentru ca toată lumea să aibă timp de reflecție.

Capră/ Oaie

Nu știi ce decizie să iei în legătură cu viața profesională, parcă nu te mai mulțumește nici jobul actual. Gândește-te mai bine și nu acționa dacă nu ești în totalitate sigur.

Maimuță

Se poate să te contacteze o persoană cu care nu ai vorit de mult timp și să stabiliți o întâlnire. Este un moment perfect, aveai nevoie să ieși din rutină.

Cocoș

Persoana iubită îți face un cadou cu totul neașteptat spre seară, după ce ai avut o zi extrem de agitată. Momentul a venit la fix.

Câine

Ai nevoie să faci unele schimbări și să nu mai ajungi la epuizare, chiar și în zilele libere. Încearcă să faci activități relaxante, care să nu te obosească.

Mistreț

Ar trebui să eviți excesele și să-ți controlezi mai mult impulsurile de moment. Ai mai multă grijă de sănătatea ta fizică și psihică.

ADVERTISEMENT