Life

Zodiac chinezesc: Iepurele în anul 2022. O iubire nouă apare în vară!

Zodiac chinezesc: Iepurele are un 2022 plin de iubire. Este unul din cei mai buni ani din ultimii ani din punct de vedere sentimental pentru nativii Iepure.
23.12.2021 | 15:46
Zodiac chinezesc Iepurele in anul 2022 O iubire noua apare in vara
Zodiac chinezesc Iepure 2022. Foto: mypandit.com
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc arată un 2022 plin de momente spectaculoase pentru cei născuți în semnul Iepure. Tot anul Tigrului de Apă va însemna pentru acești nativi o adevărată relansare, mai ales din punct de vedere emoțional.

Iepurii au avut un 2021 destul de complicat. Au fost multe lucruri bune în viața lor, dar și câteva rele. Le-au depășit cu bine, iar acum se pregătesc pentru un 2022 mai bun ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Anii pentru zodia Iepure sunt 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999 și 2011.

Zodiac chinezesc: Iepurele în anul 2022

Din 1 februarie, când debutează Anul Tigrului de Apă, Iepurii s-ar putea să facă schimbări majore în casă. Nu sunt tocmai mulțumiți de confortul actual, așa că se decid să facă niște achiziții noi pentru a se simți și mai bine în căminul lor.

Lunile martie și aprilie le aduc spor la muncă. Vin și niște bani frumoși pentru Iepuri din surse diferite, dar asta undeva pe la sfârșitul lui aprilie 2022.

ADVERTISEMENT

Acești nativi reușesc să se focuseze mai atent pe carieră și au o serie de câștiguri. Lunile mai, iunie și iulie le pot aduce o relansare pe plan profesional.

În iulie, mulți dintre Iepurii care până acum s-au plâns că nu au parte de lucruri bune în dragoste vor simți din nou fluturi în stomac.

ADVERTISEMENT

O iubire nouă apare în luna lui Cuptor pentru majoritatea celor care s-au născut în această zodie.

Lunile august și septembrie îi prinde pe Iepuri la brațul noii persoane iubite. Aceștia au chef de călătorit, deci lasă treburile importante pe altă lună și se duc într-o vacanță de vis.

ADVERTISEMENT

Crăciunul viitor, la plajă

Din octombrie, Iepurii se întorc cu forțe proaspete. Au bateriile încărcate după vacanța pe care au petrecut-o cu persoana potrivită și pot începe proiecte care îi lasă pe toți cu gura căscată.

Au un cuvânt important de spus la locul de muncă. Iepurii vor fi oamenii marilor schimbări mai ales spre finalul lui octombrie și începutul lui noiembrie.

Anul 2022 se va încheia cu multe surprize din partea prietenilor și a familiei. Iepurii vor primi tot felul de cadouri de unde nu se așteaptă. Crăciunul din 2022 s-ar putea să îi prindă pe plajă, într-o destinație exotică, nicidecum dârdâind de frig și colindând din casă în casă.

 

ADVERTISEMENT