Life

Zodiac chinezesc: joi, 1 aprilie 2021. Capra nu este de acord cu nimeni

31.03.2021 | 14:05
Zodiac chinezesc joi 1 aprilie 2021 Capra nu este de acord cu nimeni
Zodiac chinezesc: vineri, 1 aprilie 2021, pentru toți nativii. Sursa foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru joi, 1 aprilie 2021, anunță vești bune în plan profesional pentru unii nativi, care se bucură de succes după ce au muncit din greu. Ideile lor sunt apreciate și recompensele pe măsură. 

Îndemnul marior înțelepți din Orient pentru zodii este să-și păstreze optimismul și starea de bine și să renunțe la orgoliu dacă vor să fie în relații bune cu ceilalți.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce evenimentele și întâmplările pentru fiecare nativ în parte. Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile pentru semnul tău zodiacal în prima zi a lunii aprilie.

Zodiac chinezesc: vineri, 1 aprilie 2021, pentru toți nativii

Șobolan

Ai o perioadă solicitantă la locul de muncă și superiorii îți dau sarcini încontinuu. Încearcă să discuți cu ei ca să poți renunța la unele task-uri, să nu ajungi la epuizare.

ADVERTISEMENT

Bivol

Nu știi cum să te împarți între familie și locul de muncă și pare că nu ai timp de niciuna. Organizează-ți mai bine timpul și renunță la stilul de viață haotic dacă vrei să le faci pe toate.

Tigru

Te bucuri de o reușită în plan financiar și ideile tale sunt apreciate de superiori. Continuă tot așa și vor veni reultate din ce în ce mai bune.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ar trebui să renunți la unele activități dacă sunt prea solicitante. E mai bine să te rezumi la treburile necesare, dar care îți vor aduce mai multe beneficii în viitor.

Dragon

Nu poți trece peste anumite aspecte la locul de muncă și de aceea ai o dispoziție proastă și fiecare lucru mărunt te irită. Încearcă să iei o gură de aer sau să discuți cu cineva apropiat, să scapi de stres.

ADVERTISEMENT

Șarpe

O schimbare bruscă are loc în viața ta și simți că nu poți face față situației. Ar fi bine să ceri ajutor dacă te simți neputincios și să nu forțezi lucrurile, în timp totul se va rezolva.

Cal

Primești o promovare la locul de muncă și multe alte beneficii la care nu te așteptai. Nu te grăbi să cheltui sume mari de bani încă de pe acum, nu știi dacă ai la fel de mult noroc și în perioada următoare.

Capră/ Oaie

Nu ești de acord cu felul în care este abordat un proiect de echipă la job și nu ești dispus să ajungi la un compromis sau să-ți adaptezi ideile în funcție de ceilalți. Gândește-te mai bine, nu vrei să ratezi o asemenea șansă.

Maimuță

O persoană din anturajul tău este interesată de o legătură mult mai strânsă cu tine și s-ar putea sîă simți confuzie, pentru că nu știi ce vrei. Ar trebui să te hotărăști înainte ca persoana respectivă să-și facă speranțe false.

Cocoș

Nu face mai multe lucruri decât poți duce, chiar dacă ai avea mai multe beneficii în plan financiar. E mai bine să te rezumi la ce știi mai bine și să ai succes cu asta.

Câine

Ar trebui să-ți alci pe orgoliu și să recunoști că ai greșit față de o persoană apropiată. Nu poți avea mereu dreptate și ar trebui să-ți ceri scuze decât să strici relația cu cineva drag.

Mistreț

Nu este necesar să te placă toată lumea dintr-un colectiv și ar trebui să încetezi să-i impresionezi pe ceilalți ca să primești aprobare din partea lor. Fii tu însuți și nu lua în seamă comentariile negative.

ADVERTISEMENT
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
Propagandistul lui Vladimir Putin spune că „războiul nuclear este inevitabil”: „Să comparăm ale...
Propagandistul lui Vladimir Putin spune că „războiul nuclear este inevitabil”: „Să comparăm ale cui arme strategice sunt mai mari!”
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Cele două rute pe care se produc cel mai des turbulenţe. Experţii spun...
Cele două rute pe care se produc cel mai des turbulenţe. Experţii spun că fenomenul nu apare mereu pe radar
Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, emoţionat...
Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, emoţionat până la lacrimi: Regina sufletului meu
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu...
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu Mara Bănică. Uluitor ce s-a aflat
PENSII majorate cu 90%! Cine intră în noua schemă de calcul
PENSII majorate cu 90%! Cine intră în noua schemă de calcul
Culiță Sterp o amenință cu judecata pe Mara Banică. Atac dur la adresa...
Culiță Sterp o amenință cu judecata pe Mara Banică. Atac dur la adresa vedetei TV. "Cine sunteți dumneavoastră"
Se strică vremea în România. Temperaturile scad, revin ploile
Se strică vremea în România. Temperaturile scad, revin ploile
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam...
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam umilit, batjocorit, neimportant. Un mediu toxic”
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu....
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu. Sponsori ai PSD, apropiați ai lui Sorin Oprescu și denunțătorul vicepreședintelui PNL Iulian Dumitrescu
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne...
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne plăceam așa..”