Life

Zodiac chinezesc: joi, 12 noiembrie 2020. Dragonul își folosește inteligența în scopuri bune

11.11.2020 | 12:24
Zodiac chinezesc joi 12 noiembrie 2020 Dragonul isi foloseste inteligenta in scopuri bune
ADVERTISEMENT

Marii înțelepți din Orient au aflat care sunt evenimentele de care vor avea parte semnele zodiacale pe parcursul zilei de joi, 12 noiembrie 2020. Potrivit acestora, nativii se axează pe carieră, dar și pe viața amoroasă. 

De asemenea, astrologia chineză ne mai arată că unele zodii se vor regăsi și vor descoperi pasiuni ascunse, în timp ce altele țin cont mai mult de intuiție și fler.

ADVERTISEMENT

Previziunile detaliate pentru toate cele 12 zodiile sunt afișate mai jos. FANATIK îți recomandă să afli ce se întâmplă cu fiecare nativ în parte.

Zodiac chinezesc pentru joi, 12 noiembrie 2020, pentru fiecare nativ în parte

Șobolan

Mare atenție la distorsiunile care ajung la urechile tale. Nu asculta gurile rele și folosește-ți intuiția. Apele ar putea fi tulburate în relația de cuplu dacă nu-i acorzi mai multă atenție partenerului de viață.

ADVERTISEMENT

Bivol

Bucură-te de ce îți aduce ziua, agață-te de orice speranță, numai așa soarele va ieși și pe strada ta. Nu mai sta să te plângi și adună-te. Apreciază ceea ce ai acum, nu mai târziu.

Tigru

Ocupă-te de problemele medicale, nu le mai lăsa pe ultimul loc. Poate ar fi timpul să faci mai multă mișcare sau să descoperi o pasiune care să te mențină angrenat în realitate.

ADVERTISEMENT

Iepure

Provocări la locul de muncă, dar și acasă. Ai o grămadă de sarcini de rezolvat, este foarte important să ceri ajutorul dacă te simți presat de timp. Starea de distracție își va face simțită prezența spre seară.

Dragon

Fii mai atent la detalii, succesul poate veni când te aștepți mai puțin. Înțelepciunea îți oferă șansa să cântărești situațiile înainte de a lua o decizie forțată de emoții și impuls.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Exprimă-te indiferent de context. Nu spune ce vor alții să audă, știi prea bine că nu va conta pe termen lung. Scapă de piatra de pe inimă, dar în același timp ai grijă să nu rănești pe nimeni.

Cal

Nu te grăbi să iei decizii pripite. Gândește-te bine ce vrei să faci mai departe, impulsivitatea nu prea te ajută în prezent. Lasă Universul să-ți arate planurile pe care le are pentru tine.

Capră / Oaie

Timpul nu ține cu tine. Ești presat din toate părțile și simți că ești pe marginea prăpastiei. Taie de pe listă sarcinile care pot fi amânate și rezumă-te la cele urgente.

Maimuță

Nu te mai sincronizezi cu partenerul de viață și simți că nu îi mai poți intra pe sub piele. Pune capăt dacă nu te mai regăsești. Dragostea te poate surprinde mai târziu.

Cocoș

Ia în considerare oportunitățile și ofertele pe care le ai legat de locul de muncă. Gândește-te bine ce vrei să faci mai departe și pune suflet. Studiază mai mult dacă este nevoie.

Câine

Ai o viziune clară asupra lucrurilor pe care vrei să le faci și nimeni nu poate întoarce din drum. Concentrează-te exclusiv pe vocea interioară. Fă-ți timp pentru relaxare și somn.

Mistreț

Se anunță reîmprospătarea unei relații. Poate fi vorba de iubire sau de prietenie. Oricum ar fi este important să te gândești la fericire ca la un lucru care nu trece foarte ușor.

ADVERTISEMENT