Life

Zodiac chinezesc: joi, 13 august 2020. Capra nu scapă de ghinion, Calul caută afirmare în altă parte

12.08.2020 | 12:40
Zodiac chinezesc joi 13 august 2020 Capra nu scapa de ghinion Calul cauta afirmare in alta parte
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru ziua de joi, 13 august 2020, aduce ghinion și speranțe deșarte pentru unele semne zodiacale care nu-și găsesc locul la muncă sau în plan sentimental.

Marii înțelepți din Orient transmit că este un moment bun pentru a trece peste griji și probleme. Este foarte important ca nativii să fii cu ochii în patru.

ADVERTISEMENT

FANATIK vine în rândurile de mai jos cu previziunile complete pentru toți cei 12 nativi. Află și tu care sunt acestea!

Zodiac chinezesc pentru joi, 13 august 2020, de la nativ la nativ

Șobolan

Trăiești un adevărat coșmar de când ai pus capăt relației de iubire. Nu te mai regăsești și ai senzația că ai pierdut orice șansă de a-ți întâlni sufletul pereche.

ADVERTISEMENT

Bivol

Gândul îți zboară la vacanță și uite așa greșești la locul de muncă. Ai putea fi tras la răspundere pentru sarcinile întârziate sau pentru că ai uitat să-ți pui semnătura pe documente.

Tigru

Ai trecut prin toate stările posibile, dar acum este momentul să te relaxezi. Ia o pauză lungă și pleacă într-un loc unde nu te cunoaște nimeni. Descoperă locuri și oameni noi.

ADVERTISEMENT

Iepure

Nu ai nevoie de sfaturi sau îndemnuri, știi ce ai de făcut mai departe pe plan profesional. Ia-ți inima în dinți și ține cont mai mult de propriul instinct.

Dragon

Concentrarea este cheia. Nu este cazul să te grăbești când vine vorba de proiecte de maximă importanță. Ia-o încet chiar dacă ești nevoit să stai peste program.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nu mai da vina pe soartă. Singur ai ales să fii retras și fără prieteni. Nu este un moment bun să arunci cu săgeți otrăvitoare, se vor întoarce împotriva ta.

Cal

Te simți în plus în cercul de prieteni. Nu mai ești pe aceeași lungime de undă cu amicii de când vrei să te axezi mai mult pe carieră și bani. Caută afirmare în altă parte.

Capră

Nimic nu îți iese și ești urmărit de ghinion încă de la primele ore ale dimineții când trebuie să te întorci din drum. Uiți multe și orice decizie iei pare că nu este bună. Așteaptă ziua de mâine.

Maimuță

Trăiești la intensitate maximă fiecare clipă chiar dacă nu mai ești adolescent. Nu lași deloc timpul să curgă în defavoarea ta și te ții lanț de petreceri.

Cocoș

Spune odată ce ai pe suflet. Descarcă-te, doar așa cei din jur vor afla ce te deranjează. Discuțiile pe ton ridicat nu își au sensul, nu rezolvi nimic.

Câine

Te-ai rătăcit în drumul spre succes și ai uitat ce este important. Schimbă locul de muncă, axează-te pe pasiuni și fii din nou fericit. Totul depinde numai de tine.

Mistreț

Ai rămas blocat în trecut și ai senzația că acolo ai fost cu adevărat împlinit. Deschide bine ochii și vezi care este adevărul. Viitorul te așteaptă, nu îi da cu piciorul.

 

ADVERTISEMENT