ADVERTISEMENT
Life

Zodiac chinezesc pentru joi, 20 mai 2021. Vești bune pentru nativul Tigru

Zodiacul chinezesc pentru joi, 20 mai 2021, vine cu vești bune pentru nativul Tigru. Ce se întâmplă cu restul zodiilor?
Autor: Andreea Stanaringa | 19.05.2021 | 14:28
Zodiac chinezesc pentru joi, 20 mai 2021. Vești bune pentru nativul Tigru
Zodiac chinezesc pentru joi, 20 mai 2021. Sursa foto: Colaj Fanatik

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc pentru joi, 20 mai 2021. Se anunță vești bune pentru nativul Tigru, care dă lovitura atât în plan personal, cât și la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Totodată, vor fi surprize și pentru alte zodii. Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile pentru cele 12 semne zodiacale.

Zodiac chinezesc: joi, 20 mai 2021. Vești bune pentru unii nativi

Șobolan

Te așteaptă surprize din partea unor persoane dragi, care vor să-ți facă ziua mai frumoasă. Poate ar trebui să le arăți mai multă apreciere.

Bivol

Superiorii îți recunosc meritele la locul de muncă și te răsplătesc așa cum se cuvinte. Nu te opri aici, mai ai multe lucruri să-ți demonstrezi.

ADVERTISEMENT

Tigru

Ai parte de vești bune de la cineva din familie sau de la persoana iubită. Nici la locul de muncă lucrurile nu stau rău, pentru că proiectele merg ca pe roate.

Iepure

Ai de luat o decizie privind locul de muncă. Vrei să te orientezi spre altceva și nu știi dacă poți face față schimbărilor. Nu ar strica să ceri sfatul cuiva apropiat.

Dragon

Începi ziua cu nervi și agitație, dar lucrurile merg mai bine în a doua parte. O veste bună îți readuce starea de bine.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nu te simți foarte bine și vrei să iei o pauză de la activitățile zilnice. Ai nevoie de o gură de aer, nu îți face bine să te încarci cu treburi.

Cal

Vești bune de la cineva aflat departe. Poate este un telefon care anunță o surpriză sau urmează să ai parte de o vizită. Orice ar fi, debordezi de entuziasm.

ADVERTISEMENT

Capră/ Oaie

Nu reușești să termini tot ce ți-ai propus astăzi. Poți amâna pentru altă zi, nu e cazul să te panichezi. Lucrurile se pot rezolva.

Maimuță

Nu te bucuri prea tare atunci când îți verifici banii din cont, așa că e timpul să faci economii. Ai cumpărat diverse lucruri în ultima vreme și trebuie să te oprești o perioadă.

ADVERTISEMENT

Cocoș

Apar tensiuni în familie sau în relația de cuplu. Chiar dacă știi că ai dreptate, nu te enerva și nu-i critica pe cei dragi. Poți rezolva totul cu calm.

Câine

Primești un răspuns pozitiv din partea unor angajatori. Abilitățile tale te-au ajutat să ajungi acolo unde îți doreai. Bucură-te de această reușită.

Mistreț

Simți că ți s-a făcut o nedreptate la locul de muncă. Nu trebuie să treci cu vederea acest lucru. Sunt șanse mari ca totul să se termine cu bine.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!