Life

Zodiac chinezesc: joi, 22 aprilie 2021. Maimuțele trec prin momente dificile

21.04.2021 | 15:01
Zodiac chinezesc joi 22 aprilie 2021 Maimutele trec prin momente dificile
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru joi, 22 aprilie 2021, anunță o zi plină de diverse evenimente. Maimuțele trec prin momente dificile și sunt nevoite să depună efort pentru a rezolva problemele, în timp ce șobolanii se vor bucura de vești bune.

Astrologii din Orient preconizează că semnele zodiacale vor avea multe lucruri de făcut. Sunt numeroase sarcinile care-i așteaptă atât la locul de muncă, cât și acasă.

ADVERTISEMENT

Unii nativi vor primi vești în plan sentimental, iar alții – în cel financiar. FANATIK vă aduce previziunile complete.

Zodiac chinezesc: joi, 22 aprilie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Vei primi vești bune. Apare o oportunitate profesională însemnată și e chiar șansa pe care ți-o doreai pentru a evolua, o rampă de lansare ideală.

ADVERTISEMENT

Bivol

Partenerul de viață te surprinde cu unele chestiuni pe care ți le doreai de multă vreme. Relația pare mai sudată ca oricând și vă bucurați de momente frumoase împreună.

Tigru

Se anunță o zi plină. Debutul unui nou proiect profesional v-a adus sarcini numeroase și toată lumea se străduiește să facă cea mai bună treaba. Oboseala își va face și ea apariția.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ai unele treburi acasă, pe care le-ai tot amânat. A venit și rândul lor și termini ziua cu satisfacția omului care și-a îndeplinit toate îndatoririle.

Dragon

Primești vești de la un om drag, plecat departe, pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme. Revederea, chiar și virtuală, vă face bine, vă puneți la curent cu ultimele noutăți, iar discuția este una savuroasă.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Primești o veste neașteptată de la partenerul de viață și nu îți aduce nicio bucurie. Este posibil să plece în interes de serviciu pentru o perioadă sau mai rău, să se mute definitiv în alt oraș.

Cal

Liniștea și pacea căminului sunt date peste cap de o veste mai puțin plăcută. Unul dintre membrii familiei vă dă un anunț care nu o să vă placă prea tare. Ar fi bine să nu reacționați la cald.

Capră/Oaie

Ziua aduce un conflict cu partenerul de viață, dar motivul pentru care v-ați contrazis este unul nesemnificativ. Nu reușiți să vă hotărâți unde să petreceți zilele libere și, dacă nici unul nu cedează, veți sfârși prin a sta acasă.

Maimuță

Ai parte de clipe grele. Debutul unui proiect profesional îți va da mari bătăi de cap, sunt unele lucruri pe care nu știi cum să le rezolvi. Nici acasă lucrurile nu sunt prea roz, ai impresia că nu primești ajutor suficient din partea familiei la treburile casnice.

Cocoș

Apar niște bani pe care nu sperați să-i primiți așa rapid. Sunt unele restanțe salariale sau plata unor ore suplimentare. Au picat numai bine, sunt multe lucruri de achiziționat pentru sărbători.

Câine

Ai nevoie de o mână de ajutor pentru a pune la punct ultimele detalii ale sărbătorii familiale care se apropie. Beneficiezi de sprijilnul partenerului de viață și totul se rezolvă cu rapiditate.

Mistreț

Ai nevoie de o schimbare a modului de viață. Se pare că excesele sau lipsa exercițiilor fizice își pun amprenta asupra organismului și trebuie să iei rapid măsuri.

ADVERTISEMENT