Life

Zodiac chinezesc: joi, 3 decembrie 2020. Șobolanul trebuie să facă un compromis

02.12.2020 | 13:30
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru joi, 3 decembrie 2020, vine cu surprize și schimbări pentru unii nativi, în timp ce alții se vor confrunta cu probleme mai mult sau mai puțin grave. 

Înțelepții din Orient îi îndeamnă pe nativi să nu cheltuie prea mulți bani și să facă economii, altfel vor regreta eventualele achiziții care nu sunt cu adevărat de folos.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale. Află dacă vei avea sau nu o zi bună citind rândurile de mai jos.

Zodiac chinezesc: joi, 3 decembrie 2020, pentru fiecare zodie

Șobolan

Un prieten își propune să mergeți la cumpărături și te confrunți cu probleme financiare. Dacă nu poți refuza, atunci încearcă să te abții de la cheltuieli inutile, mai ales că îți va părea rău mai târziu. E mai bie să faci un compromis acum. Cineva din familie are o zi proastă și te irită și pe tine.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ai câteva idei despre care crezi că sunt bune, dar gândește-te ce schimbări ai face dacă le aplici și dacă merită. Nu ar trebui să faci schimbări astăzi. Încetează să ai așteptări imposibile de la oameni și ascultă și punctele lor de vedere cu privire la anumite situații.

Tigru

Simți că totul te stresează astăzi, iar ziua parcă nu se mai termină. Ai parte de momente solicitante la locul de muncă și vrei să treacă timpul mai repede. Înconjoară-te de cei dragi atunci când ajungi acasă, iar toate aceste stări vor dispărea în cel mai scurt timp.

ADVERTISEMENT

Iepure

Debordezi de energie și încredere și faci față cu bine tuturor provocărilor pe care ziua de astăzi ți le scoate în cale. Cu toate acestea, vrei să faci o schimbare pentru că munca îți consumă toată energia și ar trebui să decizi ce e mai bine pentru tine.

Dragon

Este posibil să-ți schimbi părerea în legătură cu o persoană sau cu o situație din viața ta. Nu lua decizii majore pe care nu le mai poți schimba. Evită bârfele de la birou și concentrează-te pe munca ta. Acasă te așteaptă o surpriză spre sfârșitul zilei

ADVERTISEMENT

Șarpe

Îi surprinzi plăcut pe cei din jur cu ideile tale și responsabilitatea pe care ți-o asumi atunci când lucrezi la un proiect. Trebuie să faci ordine prin casă și să scapi de obiectele pe care nu le mai folosești, dar e bine să vorbești cu membrii familiei înainte pentru a evita conflictele.

Cal

Trebuie să faci economii și nu stai foarte bine cu finanțele. Ai nevoie să-ți plănuiești atent cheltuielile și să nu faci excese atunci când mergi la cumpărături. Ocupă-te de investițiile urgente mai întâi. Gândurile nu-i dau pace și poți face o scurtă vizită la cineva apropiat dacă vrei să vorbești cu cineva.

Capră/ Oaie

Chiar dacă ai o zi proastă și simți că problemele nu-ți dau pace, nu te panica și încearcă să rezolvi lucrurile cu calm. Ți-ar putea fi de mare ajutor să petreci timpul cu alte persoane ca să poți uita de griji, chiar și pentru câteva momente.

Maimuță

Pune-ți imaginația la încercare și gândește-te la o idee de evadare din rutină. Fie că te gândești să pleci într-o scurtă deplasare sau să încerci noi activități. Este timpul pentru anumite schimbări în viața ta, iar cele mai multe sunt pozitive.

Cocoș

O persoană apropiată are nevoie să-i fii alături și nu poți refuza, mai ales că ceilalți se pot baza pe tine. Chiar dacă aveai planuri, nu te enerva dacă trebuie să le amâni. Nu vei regreta că ai fost alături de cineva drag atunci când a avut nevoie.

Câine

ESte o zi bună pentru decizii legate de afaceri și carieră, în general. Colegii îți cer părerea în legătură cu diverse chestiuni pentru că au încredere în tine. Simți că cei apropiați nu te susțin și ar trebui să vorbești cu ei pentru a lămuri situația.

Mistreț

Vrei să faci totul după bunul plac la locul de muncă și acest lucru ți-ar putea aduce conflicte cu colegii sau, mai rău, cu superiorii. Ascultă și părerile celorlalți, chiar dacă nu lucrezi într-o echipă. Este mai bine să renunți la încăpățânare.

ADVERTISEMENT