Life

Zodiac chinezesc: joi, 4 iunie 2020. Capra are așteptări prea mari și este dezamăgită

03.06.2020 | 13:35
Zodiac chinezesc joi 4 iunie 2020 Capra are asteptari prea mari si este dezamagita
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru ziua de joi, 4 iunie 2020, vine cu vești bune, dar și mai puțin plăcute pentru cele 12 zodii. Capra va fi dezamăgită din cauza așteptărilor prea mari, în timp ce Maimuța este hotărâtă să o ia de la capăt.

Zodiac chinezesc pentru joi, 4 iunie 2020, de la zodie la zodie

Șobolan

Astăzi înveți valoroasa lecție a umilinței. Nu mai sta cu nasul pe sus, este foarte important să fii om. Nu-i călca în picioare pe cei din jur pentru visele tale.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ține-ți prietenii aproape și dușmanii și mai aproape, spune o vorbă din popor. Nimic mai adevărat, așa vei afla cine te sapă și cine te va ajuta la greu.

Tigru

Fă totul în numele iubirii, fără ea viața ta nu ar mai fi așa de frumoasă. Demonstrează-i persoanei iubitei că este totul pentru tine și nu o lăsa să-ți scape printre degete.

ADVERTISEMENT

Iepure

Întreaga viața te-ai concentrat pe cei din jur, să le faci pe plac. Ce ai rezolvat cu asta? Pune-te pe primul loc și nu mai ține cont de ce auzi în jurul tău.

Dragon

Păstrează o notă de mister în relația de cuplu, mai ales dacă este la început. Nu oferi totul pe tavă din prima pentru că în final se pierde esența iubirii.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nu te mai victimiza atâta și ia atitudine. Cine te cunoaște cu adevărat știe că porți o mască sub care ascunzi multe resentimente și remușcări din trecut.

Cal

Fericire mare la locul de muncă unde ești sărbătorit cu mare fast datorită semnării unui contract avantajos. Ești în centrul atenției și îți place asta.

ADVERTISEMENT

Capră

Ai așteptări uriașe de la oamenii din jur, dar din păcate azi vei fi dezamăgit de persoana în care aveai cea mai mare încredere. Nu te lăsa doborât și ține capul sus.

Maimuță

Niciodată nu este prea târziu să o iei de la capăt, indiferent de situație. Nu te mai complace și ieși din fundătura în care ai intrat din cauza datoriilor.

Cocoș

Pune bani la pușculiță pentru vacanța din această vară. Nu te culca pe-o ureche și adună din timp venituri pentru concediul pe care vrei să-l faci de neuitat.

Câine

Îți place să te joci cu viețile celorlați, însă azi îți găsești nașul. Ești pus la punct fix de persoana la care te așteptai mai puțin. Ce zici, ți-ai învățat lecția?

Mistreț

Trage de mai mult de tine și luptă pentru idealurile tale. Nimeni nu te va ajuta, bazează-te numai pe forțele proprii. Ai mai multă încredere.

 

ADVERTISEMENT