ADVERTISEMENT
Life

Zodiac chinezesc: joi, 4 iunie 2020. Capra are așteptări prea mari și este dezamăgită

Autor: Alexa Serdan | 03.06.2020 | 13:35
Zodiac chinezesc: joi, 4 iunie 2020. Capra are așteptări prea mari și este dezamăgită
Zodiac chinezesc pentru joi, 25 iunie 2020. Bivolii se simt singuri și abandonați. Sursa foto: romaniatv.net

Zodiacul chinezesc pentru ziua de joi, 4 iunie 2020, vine cu vești bune, dar și mai puțin plăcute pentru cele 12 zodii. Capra va fi dezamăgită din cauza așteptărilor prea mari, în timp ce Maimuța este hotărâtă să o ia de la capăt.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru joi, 4 iunie 2020, de la zodie la zodie

Șobolan

Astăzi înveți valoroasa lecție a umilinței. Nu mai sta cu nasul pe sus, este foarte important să fii om. Nu-i călca în picioare pe cei din jur pentru visele tale.

Bivol

Ține-ți prietenii aproape și dușmanii și mai aproape, spune o vorbă din popor. Nimic mai adevărat, așa vei afla cine te sapă și cine te va ajuta la greu.

ADVERTISEMENT

Tigru

Fă totul în numele iubirii, fără ea viața ta nu ar mai fi așa de frumoasă. Demonstrează-i persoanei iubitei că este totul pentru tine și nu o lăsa să-ți scape printre degete.

Iepure

Întreaga viața te-ai concentrat pe cei din jur, să le faci pe plac. Ce ai rezolvat cu asta? Pune-te pe primul loc și nu mai ține cont de ce auzi în jurul tău.

ADVERTISEMENT

Dragon

Păstrează o notă de mister în relația de cuplu, mai ales dacă este la început. Nu oferi totul pe tavă din prima pentru că în final se pierde esența iubirii.

Șarpe

Nu te mai victimiza atâta și ia atitudine. Cine te cunoaște cu adevărat știe că porți o mască sub care ascunzi multe resentimente și remușcări din trecut.

ADVERTISEMENT

Cal

Fericire mare la locul de muncă unde ești sărbătorit cu mare fast datorită semnării unui contract avantajos. Ești în centrul atenției și îți place asta.

Capră

Ai așteptări uriașe de la oamenii din jur, dar din păcate azi vei fi dezamăgit de persoana în care aveai cea mai mare încredere. Nu te lăsa doborât și ține capul sus.

ADVERTISEMENT

Maimuță

Niciodată nu este prea târziu să o iei de la capăt, indiferent de situație. Nu te mai complace și ieși din fundătura în care ai intrat din cauza datoriilor.

Cocoș

Pune bani la pușculiță pentru vacanța din această vară. Nu te culca pe-o ureche și adună din timp venituri pentru concediul pe care vrei să-l faci de neuitat.

ADVERTISEMENT

Câine

Îți place să te joci cu viețile celorlați, însă azi îți găsești nașul. Ești pus la punct fix de persoana la care te așteptai mai puțin. Ce zici, ți-ai învățat lecția?

Mistreț

Trage de mai mult de tine și luptă pentru idealurile tale. Nimeni nu te va ajuta, bazează-te numai pe forțele proprii. Ai mai multă încredere.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!