Life

Zodiac chinezesc: joi, 4 martie 2021. Iepurii nu trebuie să-și piardă speranța

03.03.2021 | 12:14
Zodiac chinezesc joi 4 martie 2021 Iepurii nu trebuie sasi piarda speranta
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru joi, 4 martie 2021, aduce reușite în plan profesional și vești bune pentru nativi, care se vor bucura de o zi productivă. Pe de altă parte, unii dintre ei trebuie să dea dovadă de prudență atunci când vine vorba de sănătatea lor. 

Marii înțelepți din Orient îi îndeamnă pe nativi să trateze orice problemă cu calm și să vadă partea plină a paharului chiar și în situațiile dificile. Ziua aduce și câștiguri financiare pentru cei care au muncit din greu.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale. Află care sunt întâmplările și provocările acestei zile și la ce trebuie să ai grijă.

Zodiac chinezesc: joi, 4 martie 2021, pentru toate zodiile

Șobolan

Te așteaptă o zi productivă la locul de muncă, iar eforturile tale vor fi răsplătite. Banii pe care îi aștepți de ceva timp îți intră în cont și poți face câteva cumpărături. Încearcă să nu faci risipă, chiar dacă situația financiară este bună.

ADVERTISEMENT

Bivol

Îți dorești o relație amoroasă și deja ai pus ochii pe cineva din anturajul tău. Fă-ți curaj și discută cu persoana respectivă, ai toate șansele ca sentimentul să fie reciproc. Nu te grăbi și ia lucrurile pe rând.

Tigru

Partenerul de viață îți pregătește o surpriză, după o lungă perioadă în care amândoi ați fost ocupați cu joburile. În mod clar nu te aștepți la ceea ce urmează, așa că profită de lucrurile bune din viața ta.

ADVERTISEMENT

Iepure

Primești o veste proastă legată de job și ești nevoit să cauți un post în altă parte. Încearcă să ai o atitudine optimistă și să încerci cât mai multe lucruri, nu se știe de unde apare o nouă ofertă avantajoasă.

Dragon

Ai probleme cu membrii familiei și nu puteți trece peste un conflict. Tratează această problemă cu calm și ai mai multă răbdare cu cei dragi. Nu trebuie să iei personal toate cuvintele pe care ți le adresează.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nu te simți foarte bine și nu știi dacă ai destulă energie pentru a duce la bun sfârșit toate sarcinile de astăzi. Încearcă să iei pauze de fiecare dată când ai nevoie și ai grijă de tine, dacă nu vrei ca lucrurile să se agraveze.

Cal

Primești un bonus nesperat de la superiori, care îți răsplătesc munca depusă recent. Proiectul tău a fost un adevărat succes pentru toată lumea, așa că eforturile și ambiția nu vor trece neobservate.

Capră/ Oaie

Primești mai multe oferte de angajare și nu știi pe care să o alegi, pentru că toate au anumite beneficii care te-ar avantaja. Discută cu fiecare angajator și vezi care sunt așteptările ca să poți lua o decizie.

Maimuță

Veștile bune nu se mai opresc astăzi. După ce ai obținut un bonus considerabil la locul de muncă, întâlnești o persoană de care te vei apropia mult în viitorul apropiat și veți forma un cuplu. Relația te va ajuta din toate punctele de vedere.

Cocoș

Nu trebui să renunți la planurile tale doar pentru că nu ai avut succes. Vezi care sunt lucrurile pe care le poți schimba astfel încât data viitoare să nu mai dai greș. Privește totul cu optimism și nu te opri din ceea ce faci.

Câine

Ai probleme în cuplu și ți se pare că partenerul nu te înțelege deloc, motiv pentru care apelezi la ceartă. Tratează lucrurile cu calm și poartă o discuție sinceră cu persoana iubită, altfel nimic nu se va rezolva.

Mistreț

Ai mai multă grijă la persoanele din anturajul tău, pentru că nu toate au intenții bune în ceea ce privește relația cu tine. Trebuie să ții anumite lucruri doar pentru tine și să nu le dezvălui prea curând, ca să nu te alegi cu planurile sabotate.

ADVERTISEMENT