Life

Zodiac chinezesc pentru luna decembrie 2021. Câinii și Iepurii au baftă în toate

Zodiac chinezesc pentru luna decembrie 2021: ce prevăd astrele pentru luna cadourilor? Câinii și Iepurii au parte de noroc în tot ce își propun. Va fi o lună de vis pentru ei!
16.11.2021 | 17:45
Zodiac chinezesc pentru luna decembrie 2021 Cainii si Iepurii au bafta in toate
Zodiac chinezesc pentru luna decembrie. Foto; thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru luna decembrie 2021, multe dintre semnele horoscopului asiatic vor avea parte de clipe de neuitat.

Luna, care cuprinde perioada Crăciunului și Revelionul, vine cu prilejul ideal pentru ca unele zodii să cadă la pace cu cei cu care nu se înțelegeau, să tragă linie și să își propună noi idealuri pentru anul ce vine.

ADVERTISEMENT

Toată luna decembrie va fi una a revelațiilor, a redescoperirii de sine, în special pentru Tigrii, Câini, Iepuri și Maimuțe.

Zodiac chinezesc pentru luna decembrie 2021

Iepurii au parte de succes profesional înainte de Crăciun. Vor face suficienți bani astfel încât să nu le lipsească absolut nimic de sărbători.

ADVERTISEMENT

Și pentru Câini este o perioadă strălucitoare. Vor ieși în evidență mai mult ca oricând. Unii dintre ei pot deveni celebri.

Dragonii reușesc să își rezolve anumite probleme financiare, astfel încât sărbătorile să nu îi prindă cu buzunarele găurite.

ADVERTISEMENT

Maimuțele trec printr-o transformare interioară uluitoare în perioada următoare. Meditează serios asupra vieții lor și vor lua decizii care îi vor surprinde pe toți.

Bivolii s-ar putea să se îndrăgostească în luna decembrie 2021. Pentru acești nativi, totul se schimbă în bine, mai ales dacă au trecut recent printr-o despărțire dureroasă și nu mai sperau la iubire.

ADVERTISEMENT

Șerpii, în mijlocul tensiunilor

Șerpii fac ce fac și nimeresc în mijlocul conflictelor. Astrele le recomandă să se detașeze cât pot de mult de situațiile tensionate și să evite discuțiile cu persoanele vârstnice din familie.

Șobolanii renunță la orgoliu și fac pași importanți în vindecarea unor răni sufletești adânci. Cad la pace cu persoanele din cauza cărora au suferit mult în ultimele luni.

Oile din zodiacul chinezesc iau decizii importante cu privire la cariera lor. Descoperă tot felul de lucruri care îi vor ajuta să evolueze frumos.

Mistreții nu au un decembrie tocmai ușor. Unele vești îi pot debusola undeva la jumătatea lunii. Dacă privesc totul cu mai multă îngăduință, vor trece cu bine de cumpene.

Cocoșii și Caii scot asul din mânecă! Cei care au de susținut niște lupte, care își caută dreptatea, vor avea de câștigat.

Tigrii bifează câteva succese remarcabile pe plan profesional. Dau tot ce au mai bun din ei și vor fi răsplătiți pentru asta exact așa cum merită.

ADVERTISEMENT