Life

Zodiac chinezesc pentru luna februarie 2022. De la data de 1 începe Anul Tigrului de Apă

Zodiac chinezesc pentru luna februarie 2022: Pe 1 începe Anul Tigrului de Apă, iar pentru multe zodii vin momente de impact chiar din primele zile ale următoarei luni.
19.01.2022 | 18:35
Zodiac chinezesc pentru luna februarie 2022 De la data de 1 incepe Anul Tigrului de Apa
Zodiac chinezesc pentru luna februarie 2022. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru luna februarie 2022 vine cu o serie de atenționări pentru unele zodii. A doua lună a anului 2022 va fi marcată de decizii importante pe care mulți trebuie să le ia în special din punct de vedere profesional.

Bivolii vor fi în februarie puși în situații destul de complicate în familie. Li se cere să ia parte la un conflict în care nu vor să se implice. Poziționarea lor poate schimba complet firul poveștii.

ADVERTISEMENT

Dragonii achită anumite datorii mai vechi și se simt eliberați. Scapă de câteva poveri fiscale, de niște probleme care i-au urmărit până și-n somn.

Zodiac chinezesc pentru luna februarie 2022

Iepurii au un februarie plin de iubire. Cei care și-au pierdut orice speranță în a-și găsi pe cineva au parte de o surpriză în acest sens în preajma Sfântului Valentin.

ADVERTISEMENT

Tigrii încep luna în forță. Au parte de câștiguri pe toată linia. Mulți dintre ei se pot redresa în carieră, iar de data asta fac cele mai înțelepte alegeri.

Maimuțele se simt pline de energie și transmit mai departe starea lor de voioșie. Sunt entuziasmate pentru că se implică în tot felul de proiecte noi.

ADVERTISEMENT

Câinii au de făcut câteva alegeri importante pe plan profesional. Au ocazia să pună piciorul în prag fără să mai supere pe nimeni. Dimpotrivă, este șansa lor să spună ce au pe suflet, dar bine argumentat.

Șerpii își fac tot felul de planuri și decid să acționeze cu tact. Nu se mai aruncă înainte cu capul așa cum o făceau în alte dăți.

ADVERTISEMENT

Cocoșii au parte de tot felul de conflicte, din senin, în luna februarie 2022. Se pare că oamenii din jurul lor nu înțeleg foarte bine anumite idei pe care le exprimă.

Caii devin populari

Șobolanii încep să vadă cu adevărat care sunt prietenii lor. Vor face curățenie în lista de friends, atât în virtual cât și în viața reală. Este o lună a deșteptării pentru ei.

Caii sunt în centrul atenției toată luna. Mulți dintre acești nativi s-ar putea să-și găsească menirea și să devină faimoși.

Oile au tot felul de gânduri confuze. La mijlocul lunii februarie vor întâlni pe cineva care le va ajuta să-și clarifice nedumeririle.

Mistreții se pot lovi de complicații din punct de vedere financiar. Astrele le recomandă să evită achiziții.

 

ADVERTISEMENT