Life

Zodiac chinezesc: luni, 10 august 2020. Nativul care primește o mărire de salariu

09.08.2020 | 17:55
Zodiac chinezesc luni 10 august 2020 Nativul care primeste o marire de salariu
ADVERTISEMENT

Marii înțelepți din Orient spun că ziua de luni, 10 august 2020, vine cu măriri de salariu, împăcări neașteptate în relația de cuplu, dar și planuri ruinate.

Zodiacul chinezesc pentru această zi este ideală pentru a merge la medic sau pentru a descoperi care sunt planurile de viitor. Moment bun pentru a explora locuri noi.

ADVERTISEMENT

FANATIK aduce previziunile complete în rândurile de mai jos. Vezi care sunt evenimentele și întâmplările de care au parte zodiile.

Zodiac chinezesc pentru luni, 10 august 2020, pentru toate zodiile

Șobolan

Planurile de vacanță se ruinează când descoperi că trebuie să dai banii pe niște facturi și datorii urgente. Nu-ți pierde speranța, vara încă nu s-a terminat. Mai ai timp să pui la pușculiță.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ai o stare generală proastă și nimic pare că nu te mulțumește. Dacă nu te simți bine în propria piele ar fi cazul să dai o fugă până în cabinetul medicului, așa preventiv.

Tigru

După multe ore petrecute peste program și sarcini îndeplinite cu brio, primești mărirea de salariu mult așteptată. Nu te arunca cu capul înainte și nu cheltui banii pe lucruri inutile.

ADVERTISEMENT

Iepure

O zi dedicată explorării. Urcă-te în mașină și mergi într-un loc cu aer curat unde să-ți încarci bateriile. Îți va prinde bine o scurtă excursie la munte sau la țară.

Dragon

Trăiești un adevărat coșmar când descoperi că persoana în care aveai cea mai mare încredere te-a trădat. Supărarea nu va trece prea repede, dar nu trebuie să te lași doborât de situație.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nu te gândești deloc ce lași în urma ta și uneori ai senzația că ți se cuvine totul, dar într-un final întâlnești o persoană care îți pune capac.

Cal

Luni nu este o zi energică, de aceea te miști încet și chiar s-ar putea să întârzi la niște întâlniri de afaceri. Mai bine, te-ai pregăti din timp.

Capră

Gândurile nu-ți dau pace și hotărăști să mai dai o șansă relației de iubire. Ai greșit, dar nu poți sta prea departe de persoana dragă. Cere-ți iertare și totul va fi bine.

Maimuță

Ambițios și încăpățânat din fire reușești să duci la bun sfârșit inclusiv planurile despre care cei din jur spun că sunt imposibile. Demonstrezi încă o dată că se poate.

Cocoș

Armonie și înțelegere în cuplu. Sunteți pe aceeași lungime de undă și reușiți să aveți relația la care visează toți. Poate de asta sunteți atât de invidiați de ceilalți.

Câine

Organizează-te și fă-ți timp pentru tot ce ai în minte. Este o zi în care nu trebuie să lași nimic neterminat. Ia atitudine, dar fără a te epuiza la maxim.

Mistreț

Renunți mult prea ușor la persoanele dragi de lângă tine. În ritmul ăsta nu vei avea niciodată o relație serioasă. Nu poți trăi așa la nesfârșit, trebuie să te așezi la casa ta.

ADVERTISEMENT