Life

Zodiac chinezesc: luni, 10 mai 2021. Dragonii au parte de tensiuni în familie

09.05.2021 | 13:15
Zodiac chinezesc luni 10 mai 2021 Dragonii au parte de tensiuni in familie
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru luni, 10 mai 2021, aduce noi oportunități pentru unii nativi, care se bucură de succes la locul de muncă și își pun planurile în practică. 

Pe de altă parte, unii dintre nativi nu au parte de aceleași lucruri bune, însă vor învăța din greșeli și vor ști cum să facă totul cum trebuie data viitoare.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile complete pentru fiecare semn zodiacal și îți spune care este mesajul marilor înțelepți din Orient pentru tine.

Zodiac chinezesc: luni, 10 mai 2021, pentru fiecare zodie

Șobolan

Chiar dacă ai muncit foarte mult în ultima vreme, nu reușești să te ridici la așteptările de la locul de muncă. Încearcă să schimbi unele lucruri, poate vei da lovitura cu altă ocazie.

ADVERTISEMENT

Bivol

Lucrurile merg bine îl plan profesional și primești șansa de a pune bazele unui proiect important, care va conta foarte mult în cariera ta. Ai încredere în tine și vei duce totul la bun sfârșit.

Tigru

Cineva drag îți face o vizită și te bucuri nespus, pentru că nu v-ați văzut de mult timp. Poate această persoană va fi cea cu care vei avea o relație sentimentală, depinde de fiecare dintre voi.

ADVERTISEMENT

Iepure

Evoluezi foarte mult și ai idei bune și practice la locul de muncă, iar superiorii te vor aprecia pentru asta. Simți că ți-ai depășit anumite limite, lucr care s-a observat.

Dragon

Ai o zi productivă la job, însă lucrurile nu merg la fel de bine în plan personal. Un conflict tulbură apele în familia ta și toți se bazează pe tine ca să-l rezolvi.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Un eșec la locul de muncă te demoralizează foarte tare. Încearcă să te relaxezi și să fii mai pozitiv. O nereușită nu înseamnă că lucrurile nu vor merge mai bine în viitorul apropiat.

Cal

Ar trebui să strângi puțin cureaua și să nu mai faci investiții care te costă sume mari de bani. Ar putea apărea alte probleme și nu ar fi bine să fii la limită cu banii.

Capră/ Oaie

O persoană în care ai avut încredere te dezamăgește, iar acum analizezi întreaga situație și îți pui întrebări. Gândește-te de două ori înainte să acorzi o a doua șansă, poate că nu merită.

Maimuță

Nu te simți foarte bine și ar trebui să ceri ajutorul unui medic. Amâni de ceva timp un control, dar nu mai trebuie să găsești scuze acum. Este în joc sănătatea ta.

Cocoș

Te enervează foarte tare comportamentul unei persoane de la locul de muncă și ar trebui să discuți aceste lucruri, înainte să răbufnești și să ai alte probleme.

Câine

Te așteaptă câteva schimbări importante astăzi și s-ar putea să te simți copleșit. Din fericire, este vorba de schimbări pozitive, însă ziua este solicitantă.

Mistreț

Nu mai lua totul personal. Poate că unele persoane nu au o stare foarte bună de spirit și nu vorbesc serios anumite lucruri, așa că nu merită să te stresezi.

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!