Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 13 decembrie 2021. Cocoșii își găsesc sufletul pereche

Zodiac chinezesc pentru luni, 13 decembrie 2021. FANATIK vă transmite ce au rezervat astrele din Orient pentru nativi. Cocoșii s-ar putea reîndrăgosti.
12.12.2021 | 15:10
Zodiac chinezesc pentru luni 13 decembrie 2021 Cocosii isi gasesc sufletul pereche
Zodiac chinezesc luni, 13 decembrie 2021. Sursa foto: Dreamstime.com
ADVERTISEMENT

FANATIK vă ține la curent cu noile previziuni astrale ale zodiilor horoscopului chinezesc din Anul Bivolului Alb de Metal.

Se anunță multe emoții, schimbări și planuri de viitor. Începutul de săptămână va fi unul favorabil pentru Cocoși, deoarece și-ar putea întâlni marea iubire, la care au visat de ceva timp.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru luni, 13 decembrie 2021. Previziuni astrale

Șobolan

Șobolanii vor avea parte de satisfacție financiară la job. Se vor implica foarte mult într-un proiect, iar șeful ar putea fi plăcut impresionați de ei și să le ofere o mărire financiară.

Bivol

Bivolii vor fi preocupați de Crăciun. Vor face cumpărături, vor împodobi bradul și vor decora toată casa în atmosferă de sărbătoare. Vor face o impresie bună întregii familii.

ADVERTISEMENT

Tigru

Tigrii se vor putea bucura de momente frumoase alături de prieteni. Vor depăna amintiri și vor sta la povești ore în șir. Pe lângă asta vor avea și o bună dispoziție.

Iepure

Iepurii vor fi ușor nostalgici. Se vor gândi la fapte din trecut și se întreabă dacă au acționat corect. Astrele transmit să nu vă mai îngrijorați.

ADVERTISEMENT

Dragon

Dragonii vor avea mici tensiuni în relația de cuplu. Se vor simți deranjați de un anumit gest al persoanei iubite pe care nu ezită să i-l reproșeze. Mare grijă la exprimare, consecințele nu ar putea fi unele plăcute.

Șarpe

Șerpii se vor întâlni cu o persoană din copilărie și se vor bucura de prezența ei. Vor primi sfaturi și se vor simți liberi de toate frământările interioare.

ADVERTISEMENT

Noroc la bani pentru Cai

Cal

Caii vor face un drum lung și ar putea avea noroc la bani. În calea lor se va ivi o șansă de câștig de care trebuie să profite din plin. Atenție cui împărtășiți bucuria!

Capră

Caprele vor avea unele discuții serioase cu familia și vor trebui să se gândească serios la viitor. Pentru 2022 au planuri mărețe și vor să descopere mai mult lumea.

Maimuță

Maimuțele vor lenevi întreaga zi. Oboseala își spune cuvântul și simt nevoia de odihnă. De altfel, maimuțele simt nevoia de a mânca și ceva bun.

Cocoș

Cocoșii vor simți nevoia să-și spună oful. Nu știu la cine să apeleze și se vor gândi la un vechi amic. Însă, au dubii dacă să fie sinceri cu aceștia sau nu.

Câine

Câinii vor fi conflictuali la început de săptămână. Cineva i-ar putea provoca la o mică altercație, iar ei vor da curs conflictului.  Astrologii vă sfătuiesc să vă pastrați calmul pentru nu devia situația.

Mistreț

Mistreții vor primi o veste importantă. Posibil o veste importantă despre un job în străinătate sau o veste despre o avansare în funcție.

Tot luni, mistreții se vor simți ușor dezorientați deoarece nu știu ce să facă cu viața lor. Ultimele evenimente le-au cam dat viața peste cap, iar acest lucru i-a afectat destul de mult.  Astrele dau de înțeles că trebuie să profitați de șansele ce vi se ivesc și să nu mai ezitați asupra a ceea ce vi se oferă. Bucurați-vă mai mult de viață și nu mai acordați atenție părerilor celorlalți.

ADVERTISEMENT