Life

Zodiac chinezesc: luni, 14 iunie 2021. Schimbări majore pentru Maimuțe

FANATIK vă prezintă zodiacul chinezesc pentru luni, 14 iunie. Maimuțele au parte de schimbări majore.
13.06.2021 | 13:50
Zodiac chinezesc luni 14 iunie 2021 Schimbari majore pentru Maimute
ADVERTISEMENT

Astrologii din Orient anunță o zi marcată de muncă multă. Nativii vor avea de rezolvat sarcini diverse atât la locul de muncă, cât și acasă.

Pot să apară schimbări în viața de cuplu a unor zodii sau în situația financiară a altora. De asemenea, starea de sănătate le poate aduce motive de îngrijorare unor semne zodiacale.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc: luni, 14 iunie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Se ivește oportunitatea demarării unui proiect în colaborare cu un om apropiat, în paralel cu locul de muncă. Puneți multe detalii la punct și totul pare să meargă conform planului.

Bivol

Ți se pregătește o surpriză și e una care te va bucura mult. Finalizarea unui target la locul de muncă aduce bonusuri importante. Banii vin tocmai bine, îți doreai de multă vreme un concediu.

ADVERTISEMENT

Tigru

Trebuie să termini unele treburi acasă. Redecorezi sau renovezi un spațiu, iar acest lucru îți ocupă tot timpul liber. Nu ai prea multă energie, dar te străduiești să finalizezi proiectul pentru a avea parte de momente de odihnă.

Iepure

Ziua îți aduce drumuri suplimentare. Rudele apropiate au nevoie de o mână de ajutor acasă și nu vei ezita să le-o întinzi. Pe lângă treabă, aveți parte și de o reuniune cu distracție și voie bună.

ADVERTISEMENT

Dragon

Partenerul de viață are nevoie de mai multă atenție, iar acest lucru nu mai suportă amânare. Vă pretreceți seara în doi, la o cină romantică și un film bun.

Șarpe

Nu au ieșit chiar toate sarcinile cum era de așteptat, iar superiorii au motive de nemulțumire. Nu le consideri întemeiate și vor avea loc multe discuții pe această temă.

ADVERTISEMENT

Cal

Problemele de sănătate ale unui om apropiat îți creează motive serioase de îngrijorare. Partea și mai rea e că nu prea vrea să meargă la medic. Familia se reunește pentru a găsi soluții.

Capră/Oaie

O ieșire cu colegii de muncă îți dă șansa să cunoști un om care-ți stârnește interesul. Atracția este reciprocă și sunt multe șanse să iasă ceva frumos între voi.

Maimuță

A venit ziua mult așteptată, iar schimbarea locului de muncă e deja realitate. Vin schimbări importante, în primul rând în modul în care privești lucrurile. Optimismul și speranța la mai bine au început să-și facă apariția. Banii mai mulți sunt și ei o schimbare majoră.

Cocoș

Ai mult prea multe lucruri de rezolvat, iar timpul este limitat. Ai nevoie de ajutor, dar nu prea ai cui să i-l ceri. Te așteaptă o zi lungă și obositoare.

Câine

Starea de sănătate îți va da bătăi de cap astăzi. Nu vrei să mai amâni investigațiile necesare și-i faci o vizită medicului. Sunt vești bune, nu e nimic foarte grav, iar problemele vor dispărea cu ușurință.

Mistreț

Ești conștient că relația cu persoana iubită nu mai poate continua în acest fel. E timpul să aveți o discuție importantă și veți lua decizi care vor schimba cu totul mersul lucrurilor.

ADVERTISEMENT