Life

Zodiac chinezesc: luni, 21 iunie 2021. Nativul Iepure este măcinat de o problemă din trecut

Zodiacul chinezesc pentru luni, 21 iunie 2021, aduce vești importante pentru unii dintre nativi, multe dintre ele fiind bune.
20.06.2021 | 12:39
Zodiac chinezesc luni 21 iunie 2021 Nativul Iepure este macinat de o problema din trecut
Zodiac chinezesc: luni, 30 mai 2022, pentru fiecare zodie. Sursa foto: horoscopes.lovetoknow.com
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc pentru luni, 21 iunie 2021. Află care este mesajul marilor înțelepți din Orient pentru fiecare nativ în prima zi a săptămânii.

Zodiac chinezesc: luni, 21 iunie 2021, pentru fiecare zodie

Șobolan

Vin vești bune de la un angajator, poate cererea de aplicare la jobul tău de vis a fost aprobată. Nu te teme de un nou început, ai ocazia să-ți pui abilitățile în valoare.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ai multe de făcut și asta doar pentru că ai amânat cele mai dificile treburi. Concentrează-te și nu lăsa factorii externi să-ți distragă atenția.

Tigru

Primești o veste bună legată de carieră, poate ai parte de o mărire sau o avansare în funcție. Ai dovedit de ce ești în stare și superiorii te răsplătesc pentru asta.

ADVERTISEMENT

Iepure

Nici acum nu ai reușit să depășești o situație din trecut și acest lucru te macină pe interior. Încearcă să-ți ocupi timpul cu altceva și să nu mai ai o atitudine atât de negativistă.

Dragon

Ai nevoie de ceva nou în viața ta, poate o activitate în paralel cu actualul job. Ți-ar prinde bine niște bani în plus, iar atenția ta se va concentra și în altă parte, îți menții mintea ocupată.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Poate ar trebui să regândești unele planuri și să renunți la altele. Se pot schimba multe lucruri și nu vrei să ai parte de o dezamăgire.

Cal

Urmează un eveniment important în viața ta sau a cuiva drag și trebuie să strângi niște bani. Nu te panica, oricum vei primi un bonus la locul de muncă, așa că bugetul nu se va subția prea tare.

ADVERTISEMENT

Capră/ Oaie

Apar probleme în plan financiar și e un moment total nepotrivit, pentru că vrei să faci o achiziție importantă. Poți apela la bugetul pentru urgențe, dar asigură-te că pui la loc banii.

Maimuță

O situație neprevăzută îți dă planurile peste cap, dar lucrurile se vor rezolva în a doua parte a zilei. Te așteaptă vești bune în plan amoros și starea ta de spirit este mult mai bună.

Cocoș

Ai de gând să iei o pauză de la activitățile zilnice și să pleci într-o scurtă excursie alături de cei dragi. Vrei să-ți reîncarci bateriile, altfel simți că nu te mai poți concentra la nimic.

Câine

O persoană te enervează foarte tare pentru că nu face lucrurile exact așa cum vrei tu. Încearcă să dai dovadă de înțelegere și să nu mai arunci cu reproșuri.

Mistreț

Lucrurile nu merg bine în plan amoros și simț nevoia să petreci puțin timp departe de persoana iubită ca să-ți pui gândurile în ordine. Reflectează asupra problemei pentru a lua cea mai bună decizie.

ADVERTISEMENT
Imagini de neînțeles în București. Gardă de onoare, antemergătoare BMW și circulație blocată....
Imagini de neînțeles în București. Gardă de onoare, antemergătoare BMW și circulație blocată. Pe cine escortau
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele...
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele exacte
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină...
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii. Vreme severă până la noapte
Cum a apărut, la 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România,...
Cum a apărut, la 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România, ce a trăit 16 ani cu un milionar însurat! Imagini provocatoare
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Vin vremuri îmbelșugate pentru aceste zodii. Își vor umple buzunarele
Vin vremuri îmbelșugate pentru aceste zodii. Își vor umple buzunarele
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”