Life

Zodiac chinezesc: luni, 25 octombrie 2021. Tigrul ia o decizie radicală

Zodiac chinezesc pentru luni, 25 octombrie 2021. Află care este mesajul marilor înțelepți din Orient pentru cele 12 semne zodiacale.
24.10.2021 | 14:23
Zodiac chinezesc luni 25 octombrie 2021 Tigrul ia o decizie radicala
Zodiac chinezesc: luni, 25 octombrie 2021. Tigrul ia o decizie radicală. Sursa foto: flipboard.com
ADVERTISEMENT

FANATIK îți prezintă zodiacul chinezesc pentru ziua de luni, 25 octombrie 2021, care vine cu surprize pentru o parte dintre nativi. Pe de altă parte, unii au parte de întâmplări neașteptate și e important să-și păstreze calmul și să încerce să rezolve situația.

Citește în continuare și vezi care sunt previziunile complete ale marilor înțelepți din Orient în prima zi a săptămânii.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc: luni, 25 octombrie 2021, pentru toți cei 12 nativi

Șobolan

O întâmplare neașteptată îți dă prima parte a zilei peste cap și s-ar putea să nu reușești să faci tot ce ți-ai propus. Te concentrezi pe rezolvarea problemei și apoi pe restul lucrurilor de care te mai poți ocupa.

Bivol

Vești bune în plan profesional. Primești o ofertă de nerefuzat, ai șansa să lucrezi într-un alt domeniu. Îți doreai de mult timp o astfel de schimbare, iar acum ai parte de un nou început.

ADVERTISEMENT

Tigru

Te-ai săturat să le faci tuturor pe plac și pui piciorul în prag. Trebuie să iei deciziile care sunt bune pentru tine, așa că nu trebuie să te temi de părerea altor persoane.

Iepure

Lucrurile nu merg așa cum ți-ai fi dorit la locul de muncă, dar nu poate fi totul perfect întotdeauna. Încearcă din nou data viitoare astfel încât să ai parte de rezultatul dorit.

ADVERTISEMENT

Dragon

Ai o zi agitată și toată lumea se bazează pe tine să rezolvi niște probleme acasă. Tratează lucrurile cu calm și cere ajutor atunci când simți că nu mai poți, nu trebuie să le faci pe toate pe cont propriu.

Șarpe

Cineva din grupul de prieteni sau de la locul de muncă încalcă o promisiune față de tine și simți o mare dezamăgire. Ar trebui să discuți cu persoana respectivă și să nu mai ai așteptări atât de mari de la alții.

ADVERTISEMENT

Cal

Vrei să repari o relație cu o persoană care a fost apropiată de tine, la un moment dat. E momentul să recunoști că ai greșit și să ai o discuție sinceră, doar așa poți îndrepta lucrurile.

Capră/ Oaie

Începi săptămâna cu vești bune. Primești o sumă mare de bani în urma unui proiect care a mers bine la locul de muncă sau cineva îți restituie niște bani pe care i-ai împrumutat acum ceva timp.

Maimuță

Faci niște cumpărături pe care le tot amâni de o vreme. Ai nevoie de niște lucruri noi pentru tine, dar și pentru casă și cei dragi. În același timp, te asiguri că nu depășești bugetul pe care l-ai stabilit.

Cocoș

Încerci lucruri noi, e timpul să ieși din zona de confort și să nu te mai temi de necunoscut. Poți avea parte de câștiguri mari dacă ai curajul să-ți asumi anumite riscuri.

Câine

Încerci să pui la punct toate sarcinile cu care ai rămas în urmă. Te așteaptă o perioadă încărcată și nu vrei să obosești prea tare. În plus, ai nevoie de timp și pentru tine.

Mistreț

Lucrurile merg bine în plan personal. Sunt șanse mari să cunoști pe cineva special și să aveți o relație. Pentru nativii care au deja pe cineva, relația poate trece la un alt nivel.

ADVERTISEMENT