Zodiac chinezesc pentru luni, 27 iulie 2020. Zodia Tigru este astăzi în schimbări pe plan amoros

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
26/07/2020, 12:55
Zodiac chinezesc pentru luni, 27 iulie 2020. Zodia Tigru este astăzi în schimbări pe plan amoros
Zodiac chinezesc pentru miercuri, 8 iulie 2020, de la zodie la zodie. Sursa foto: Pinterest.com

Zodiac chinezesc pentru ziua de luni, 27 iulie 2020, care este într-o continuă schimbare pentru majoritatea zodiilor din horoscop.

Înțelepții Orientului anunță un val de schimbări pentru mai mulți nativi, în special pentru Mistreț, Maimuță și Șobolan, care vor avea parte de surprize pe plan profesional. Rămâne de văzut dacă sunt și surprize bune.

De altfel, Tigru, Iepurele și Capra vor întâmpina și ei schimbări în viețile lor.

Zodiac chinezesc pentru luni, 27 iulie 2020

Șobolan

Nu știți ce să faceți, dacă să vă schimbați locul de muncă, să acceptați o ofertă nouă de job sau să vă începeți chiar propria afacere. Este o decizie grea, dar pe care ar fi bine să o luați împreună cu partenerul de viață ori cineva cu care vă sfătuiți des.

Bivol

Stați cam prost cu dragostea, ori nu aveți partener, ori sunteți în relații proaste cu actualul. Ar trebui să luați o decizie, că așa nu vă e bine. Ori trageți să vă salvați relația, ori încercați să vă faceți pe cineva. Nici singurătatea nu e bună!

Tigru

Zodiac chinezesc cu schimbări pentru Tigru, așa că zodia este vizată de schimbări pe plan amoros. Poate întâlniți pe cineva de care vă îndrăgostiți, ori sunteți impresionat de partenerul de viață. Cert este că schimbări vor fi nu doar azi, ci și în perioada următoare.

Iepure

Voi primiți niște bani, sunt ceva schimbări în locuință. Ori o schimbați, ori o înnoiți. Vă gândiți la niște mobilă nouă, aveți grijă și la buget, că aveți tendința de a cumpăra mai mult decât este nevoie.

Dragon

Azi nu e ziua în care să vă simțiți prea relaxat, aveți ceva dureri care nu vă dau pace. Mai sunteți agitat și cu vacanța, că nu știți unde să mergeți, mai este și virusul ăsta care vă ține pe loc. Gândiți-vă relaxat și o să luați decizia cea bună. Mergeți și la medic.

Șarpe

Faceți niște drumuri cu niște hârtii, poate rezolvați niște probleme financiare, chestiuni administrative, încheiați niște polițe sau vă înscrieți la o școală. Azi faceți și ceva căutări în sensul ăsta.

Cal

Urmează să primiți niște vizite neașteptate, niște prieteni vă fac o surpriză, spune acest zodiac chinezesc. Nu sunteți prea încântat de vizită, în ideea că ați fi vrut să stați singur, dar seara se transformă într-o șuetă plăcută. Unii dintre voi mergeți și la o plimbare scurtă.

Capră / Oaie

Sunteți pregătiți pentru noi schimbări, iar acest  zodiac chinezesc anunță că azi veți primi niște vești pentru bani, pentru o moștenire sau să vă primiți o datorie înapoi. Cert e că banii pică la fix, că vă schimbați puțin traiul.

Maimuță

Aveți grijă ce spuneți la serviciu, pentru că nu toți colegii vă plac și se poate să vă pună bețe în roate la șefi. De asemenea, fiți mai concentrat oe ceea ce faceți, pentru că v-ați cam lăsat sarcinile de la serviciu pe locul doi și începe să se vadă.

Cocoș 

Sunteți focusați mai mult ca oricând pe proiectele personale și vreți să faceți și bani din ele. Sigur că veți avea succes, însă nu vă grăbiți. Graba strică treaba. Luați-o încet și încercați să nu vă creați așteptări foarte mari, succesul nu vine peste noapte.

Câine

Voi vă cumpărați bilete de vacanță, prețurile sunt cam mari, nu știți exact unde să mergeți, munte sau mare, ori chiar în străinătate. Aveți grijă la sănătate și unde vă cazați.

Mistreț

Vreți să plecați în vacanțe, însă șefii nu prea vor să vă dea concediu în perioada dorită de voi, trebuie să aveți răbdare, veți reuși să ajungeți și acolo, altfel riscați să vă pierdeți locul de muncă, iar o vacanță nu merită schimbarea.

Închide ×