Life

Zodiac chinezesc: luni, 31 august 2020. Tigrul este prins în mrejele trecutului

30.08.2020 | 13:33
Zodiac chinezesc luni 31 august 2020 Tigrul este prins in mrejele trecutului
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru luni, 31 august 2020, aduce potrivit marilor înțelepți din Orient, câteva probleme și situații neplăcute care le vor da mari dureri de cap nativilor, dar vor avea și ceva de învățat din ele.

În plus, cele 12 semne zodiacale vor avea parte de discuții în contradictoriu, stări interioare negative, precum și momente în care nu se vor simți în largul lor, chiar dacă sunt înconjurați de prieteni.

ADVERTISEMENT

Acestea sunt întâmplările de care vor avea parte zodiile în ultima zi a lunii august. FANATIK ți se aduce în rândurile de mai jos de la prima zodie până la ultima.

Zodiacul chinezesc pentru luni, 31 august 2020, de la zodie la zodie

Șobolan

Fii tu însuți și vei reuși să treci cu capul sus peste toate micile neplăceri de care ai parte pe parcursul zilei. Ai încredere în forțele interioare și totul va fi bine.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ține cont de sfaturile persoanele dragi din viața ta. Ascultă-le părerea și ulterior ia decizia potrivită în privința problemei cu care te confrunți la locul de muncă.

Tigru

Te simți prins în mrejele trecutului și nu știi cum să ieși la liman. Scapă de amintirile neplăcute care te chinuie și axează-te pe clipele frumoase de acum.

ADVERTISEMENT

Iepure

Traversezi o stare interioară incertă. Treci de la o stare la alta mult prea repede, fapt care îți peste cap toate planurile pe care le aveai stabilite pentru azi.

Dragon

Prietenii nu te vor abandona niciodată dacă le oferi respect și sinceritate. Plătește-le cu aceeași monedă și scapă de persoanele care nu fac altceva decât să te tragă în jos.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nu te mai comporta ca un copil plângăcios și spune tot ce ai pe suflet. Dacă nu răbufnești ceilalți vor continua să te trateze ca și până acum. Nu cred că-ți dorești asta.

Cap

Îți spui mereu că nu mai vrei să treci prin anumite situații, dar ajungi în același punct. Ia atitudine și nu te mai lăsa călcat în picioare. Ai nevoie de mai multă încredere în tine.

Capră

Întreabă dacă nu știi ceva. Nu le poți cunoaște pe toate, mai ales când este vorba de un domeniu nou. Promovarea poate veni numai cu dobândirea unor cunoștințe.

Maimuță

Privește cerul și lasă-te purtat de următorul val. Nu te mai opune sorții, nu o poți schimba oricât de mult ți-ai dori asta. Trăiește fiecare clipă așa cum o primești.

Cocoș

Plutești pe un norișor roz de când ai cunoscut o persoană nouă. Ți s-au cam aprins călcâiele și nu știi cum să-ți exprimi sentimentele. Ia-ți inima în dinți, nu mai aștepta.

Câine

Nu totul se rezumă la bani și averi, ci mai degrabă la timpul de calitate petrecut în preajma oamenilor dragi. Nu uita de bunici, fă-le o vizită chiar dacă este scurtă.

Mistreț

Certurile cu partenerul de viață te-au înnebunit la propriu. Orice spui nu este deloc pe placul celui de lângă tine. Poate ar fi timpul să pui capăt și să-ți vezi de viața ta.

ADVERTISEMENT