Life

Zodiac chinezesc: luni, 8 februarie 2021. Schimbări radicale pentru Maimuțe

07.02.2021 | 14:30
Zodiac chinezesc luni 8 februarie 2021 Schimbari radicale pentru Maimute
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru luni, 8 februarie 2021, aduce întâmplări și situații neașteptate pentru unii nativi. Sunt lucruri care ar putea să-i surprindă în mod plăcut sau să-i pună în ipostaze delicate.

Planul sentimental al unor zodii o să fie și el vizat de influențele astrale. Apar lucruri noi sau sunt luate decizii care pot schimba cursul normal al lucrurilor.

ADVERTISEMENT

Mici schimbări mai pot fi întânite și prin buzunarele semnelor zodiacare, dar și la capitolul sănătate. FANATIK vă aduce previziunile complete.

Zodiac chinezesc: luni, 8 februarie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Ziua vine cu surprize și sunt legate de locul de muncă. Apare ceva nou în peisaj, poate o schimbare de birou, angajarea unui alt coleg sau implicarea într-un alt proiect. În orice caz, rutina se dizolvă.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ai parte de cheltuieli însemnate în ziua de luni. Le aveai planificate de multă vreme, dar tot nu îți vine să crezi câți bani ai scos din buzunar. Preferi să te gândești la partea bună a lucrurilor, ai reușit să rezolvi multe probleme.

Tigru

Sunt multe lucruri care nu mai merg în relația cu partenerul de viață și ați evitat o discuție categorică mult prea multă vreme. Nu o s-o mai puteți face și luni. Se vor produce schimbări în planul sentimental.

ADVERTISEMENT

Iepure

Sunt semne bune în ceea ce privește starea de sănătate. Te simți din ce în ce mai bine și speri să poți ieși din casă, în curând.

Dragon

Există posibilitatea să întâlnești pe cineva. A trecut multă vreme de când nu ai mai fost cu adevărat interesat în a începe o nouă poveste de dragoste, dar lucrurile încep să se schimbe. Apariția unui om care ți-a trezit interesul te va face să iei în considerare abordarea acestuia.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Ești concentrat pe o problemă ce ține de unele specte legale. Se poate să fii nevoit să ajungi la tribunal, parte într-un proces. E o situație delicată care are nevoie de multă atenție și trebuie s-o manageriezi cu grijă, dacă vrei să ai câștig de cauză.

Cal

Ai parte de surprize luni. Unele te pun în dificultate, în timp ce altele de bucură mult. Revezi un om drag, de care îți era dor și nu te așteptai să apară prea curând. În schimb, la locul de muncă afli că ultime proiecte nu au rezultatele dorite și trebuie să iei măsuri urgente.

Capră / Oaie

Ziua este marcată de unele decizii cu privire la viața profesională. Te străduiești să alegi cea mai bună opțiune, dar știi că sunt multe lucruri de luat în calcul. Poate ar fi bine să ceri sfatul cuiva.

Maimuță

Viața îți e marcată de schimbări. Sunt multe lucruri care nu vor mai fi ca înainte, de la relația sentimentală și până la locul de muncă. Ai nevoie de un timp de acomodare.

Cocoș

Un câștig financiar îți ridică moralul în ziua de luni. Sunt niște bani pe care îi așteptai de multă vreme, un bonus, o primă sau unele diferențe salariale te vor face să te pui pe picioare la acest capitol.

Câine

Nu ai avut foarte multă grijă de tine în ultima vreme, iar acest lucru începe să se observe în starea de sănătate. E cazul să-i faci o vizită medicului. Orice problemă se rezolvă mai ușor dacă este luată în pripă.

Mistreț

Ziua este încărcată cu tot felul de sarcini și proiecte. Volumul crescut de muncă face timpul să zboare și ești fericit că ziua se termină. Totuși, simți oboseala și ai nevoie de odihnă. E greu s-o obții, te așteapă o vizită importantă pe seară.

ADVERTISEMENT