Life

Zodiac chinezesc: luni, 8 iunie 2020. Una dintre zodii radiază de fericire, în timp ce alta plânge

07.06.2020 | 14:24
Zodiac chinezesc luni 8 iunie 2020 Una dintre zodii radiaza de fericire in timp ce alta plange
ADVERTISEMENT

Prima zi din săptămână, luni, 8 iunie 2020, aduce potrivit zodiacului chinezesc atât vești bune, cât și mai puțin plăcute. Cele 12 semne zodiacale vor avea parte de evenimente care le vor aduce zâmbetul pe buze, dar și lacrimi amare pe obraz.

Zodiac chinezesc pentru luni, 8 iunie 2020, pentru toate cele 12 zodii

Șobolan

Ai vrut o iubire ca-n filme și acum te confrunți cu stări de gelozie și nebunie. Descarcă-te, spune tot ce ai pe suflet, nu mai ține ascunse sentimentele contradictorii pe care le ai.

ADVERTISEMENT

Bivol

Înainte de a sări cu capul înainte, asigură-te că nu te lovești prea rău. S-ar putea ca unele situații să nu aibă nicio rezolvare și să te trezești și cu mai multe dureri de cap.

Tigru

Ai crezut că viața este mai ușoară în doi, dar când fiecare trage la căruță în altă direcție relația nu mai are niciun rost. Pune capăt înainte de a te atașa prea rău.

ADVERTISEMENT

Iepure

O veste frumoasă îți luminează ziua încă de la primele ore ale dimineții. O asemenea bucurie nu poate fi descrisă în cuvinte, păstrează în amintire această zi perfectă.

Dragon

Imaginația și creativitatea sunt puse la bătaie azi, chiar dacă nu reușești să creezi prea multe din cauza stresului acumulat în ultima vreme. Măcar reușești să te relaxezi preț de câteva minute.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Acolo unde există probleme, există și rezolvări. Trebuie doar să le vezi. Nu te da bătut și ai mai multă răbdare. Într-un final va răsări și soarele pe strada ta.

Cal

Supărările acumulate în ultima vreme nu mai pot fii ținute în frâu. Spre finalul zilei lacrimile nu mai pot fi stăpânite și vor curge fără oprire pe obraz.

ADVERTISEMENT

Capră

Îți place să te distrezi și să pierzi nopțile în cluburi, însă mai trebuie să te gândești și la odihnă. Încarcă-ți bateriile și relaxează-te măcar o zi.

Maimuță

Cuvintele rănesc adânc, chiar și adevărul doare. Fii atent cum îți alegi vorbele pentru că ai putea îndepărta persoane dragi care ți-au fost mereu aproape.

Cocoș

Nu te mai grăbi să le spui celor din jur care sunt planurile pe care le ai pentru viitor. Este bine să păstrezi puțin mister și să nu oferi totul pe tavă.

Câine

Singurul lucru pe care ți-l dorești azi este să cunoști oameni noi. Și unde ai putea întâlni persoane interesante, dacă nu pe rețelele de socializare.

Mistreț

Vremea te deprimă și nu ești în stare să faci absolut nimic. Lenea își spune cuvântul și ajungi să butonezi telecomanda de pe canapeaua din sufragerie.

 

ADVERTISEMENT