Life

Zodiac chinezesc: luni, 8 martie 2021. Două zodii au noroc în dragoste

07.03.2021 | 14:34
Zodiac chinezesc luni 8 martie 2021 Doua zodii au noroc in dragoste
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru luni, 8 martie 2021, vine cu surprize și întâmplări fericite pentru unii nativi. Doi dintre ei se bucură de noroc în viața sentimentală și formează legături puternice. 

Marii înțelepți din Orient îi sfătuiesc pe nativi să -și organizeze mai bine timpul și să nu-și piardp răbdarea dacă vor să aibă parte de reușite.

ADVERTISEMENT

Află de la FANATIK care sunt previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale. Vezi cum va decurge prima zi a săptămânii pentru zodia ta.

Zodiac chinezesc: luni, 8 martie 2021, pentru fiecare nativ

Șobolan

Nu te simți foarte bine și ar trebui să apelezi la ajutorul medicului înainte ca totul să devină mai grav. Poți renunța la unele treburi care nun sunt urgente ca să nu te aglomerezi.

ADVERTISEMENT

Bivol

Continui să amâni toate lucrurile pe care vrei să le faci, fie că este vorba de muncă sau de sarcinile de acasă. Încearcă să-ți faci un program pe care să-l respecți și o să vezi că organizarea te va ajuta să le faci pe toate.

Tigru

Nu-ți convin anumite aspecte de la locul de muncă și trebuie să vorbești despre orice problemă cu superiorii dacă vrei să se rezolve.

ADVERTISEMENT

Iepure

Se anunță noroc în viața amoroasă, dar numai dacă ești dispus să spui „da” unei noi relații și să nu grăbești lucrurile. Persoana potrivită se află mai aproape decât crezi.

Dragon

Începutul de săptămână este unul solicitant, dar reușești să faci tot ce ți-ai propus și chiar ceva în plus. Eforturile tale se vor vedea și la bani cât mai curând.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nu te mai enerva din cauza unor lucruri mărunte, pentru că totul se va rezolva în cel mai scurt timp. E mai important să te concentrezi pentru ca totul să iasă așa cum trebuie.

Cal

Primești un cadou neașteptat din partea prietenilor apropiați încă de la începutul zilei, așa că starea ta va fi una bună. Ai multă energie și munca ta nu trece neobservată de superiori, care te vor răsplăti.

Capră/ Oaie

Te așteaptă o zi încărcată și nu doar la job, ci și acasă, unde ești nevoit să duci la bun sfârșit toate sarcinile. În curînd primești o vizită de la cineva drag și totul trebuie să fie pus la punct.

Maimuță

Se anunță vești bune în plan amoros. Te apropii mai mult de o persoană din cercul tău de cunoștințe și realizezo că aveți destule lucruri în comun, inclusiv sentimente unul pentru celălalt.

Cocoș

Răbdarea eta este pusă la încercare de un conflict cu cineva apropiat, care nu va înceta să-ți arunce vorbe acuzatoare. Așteaptă ca lucrurile să se calmeze înainte să discuți cu persoana respectivî și spune-i ce te deranjează.

Câine

Trebuie să fii mai atent cu cheltuielile și să nu mai cumperi în continuu, pentru că ai nevoie de bani pentru probleme mai urgente în acest moment. Restul cumpărăturilor mai pot aștepta.

Mistreț

Nu te descurci deloc cu numărul mare de treburi și ai nevoie de cineva care să te ajute. Dacă nu e posibil, atunci vezi dacă poți amâna, altfel riști să pierzi timp prețios.

ADVERTISEMENT