Life

Zodiac chinezesc, luni, 8 noiembrie 2021. Dragonii, bătăi de cap cu partenerul de viață

Zodiac chinezesc, luni, 8 noiembrie 2021. Ce au rezervat astrele pentru începutul de săptămână?
07.11.2021 | 14:55
Zodiac chinezesc luni 8 noiembrie 2021 Dragonii batai de cap cu partenerul de viata
Zodiac chinezesc, luni, 8 noiembrie 2021. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Începutul de săptămână îi va scoate din rutina zilnică pe nativi și vor privi viața într-un mod diferit. Vor reflecta mai mult asupra a ceea ce li s-a întâmplat în ultima vreme.

Unele zodii ale horoscopului chinezesc vor avea de dat explicații partenerului de viață, iar altele vor trebui să-și reorganizeze agenda de zi cu zi, pentru bunul curs al lucrurilor.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc, luni, 8 noiembrie 2021

Șobolan

Șobolanii vor afla un adevăr dureros, mai exact, faptul că au fost mințiti în legătură cu o anumită situație. Vor avea un mic conflict cu persoana care i-a mințit, dar în cele din urmă o vor înțelege și o vor ierta.

Bivolii

Bivolii vor fi plini de energie încă de la începutul săptămânii și vor continua așa pe tot parcursul ei. Vor pune la punct anumite lucruri din viața lor și nu se vor mai lăsa afectați de criticile pe care le-au tot primit de-a lungul timpului. Astrologii sunt de părere că vă orientați în direcția bună.

ADVERTISEMENT

Tigrii își vor cere iertare

Tigru

Tigrii vor recunoaște că au greșit față de o persoană dragă. Drept urmare, își vor cere iertare, deși nu le place să facă acest lucru în general.  De data aceasta, însă, iau totul ca pe o eliberare de ceea ce-i frământă

Iepure

Iepurii s-ar putea certa cu cineva de la locul de muncă. Aveți grijă la ce cuvinte folosiți căci situația ar putea fi scăpată de sub control și ați putea avea de a face apoi cu oamenii legii. Astrologii fac apel la calm. 

ADVERTISEMENT

Dragon

Dragonii vor avea un început de săptămână extrem de benefic atât în plan sentimental, cât și profesional. Asta în condițiile în care partenerul de cuplu o să le dea puține bătăi de cap în legătură cu o vacanță de mult plănuită.

Șarpe

Șerpii vor sta cam prost cu banii. Vor apela la ajutorul celor din jur pentru a-i ajuta. Pe tot parcursul săptămânii vor fi, de fapt, nevoi financiare, iar această situație îi va agita pe nativi.

ADVERTISEMENT

Cal

Caii nu au probleme financiare, dar au probleme cu familia. Discută de mai mult timp un subiect, iar luni vor trebui să ia o decizie finală. Nici de această dată nu se va ajunge la un sens comun. Aveți grijă la ce ton folosiți!

Oaie/capră

Multă muncă, agitație, întâlniri cu oameni importanți. Spre finalul săptămânii toate se vor întoarce în favoarea voastră.

Maimuță

Maimuțele vor fi de ajutor luni, 8 noiembrie 2021. Multă lume va apela la ele pentru că le consideră pricepute în a soluționa o problemă. Rezultatele vor fi pe măsură și vă veți simți mândri de propria persoană.

Cocoș

Cocoșii vor să facă mulți bani. Astfel, vor să-și pună în aplicare tot ceea ce și-au propus încât să-și umple, din nou, portofelul. Veți primi și o veste importantă care vă va bucura foarte mult.

Câine

Deși veți încerca să mergeți pe drumul vostru se vor ivi persoane care vor dori să vă abată. Nu le acordați atenție, deoarece riscați să vă orientați pe o cale greșită.

Mistreț

Mistreții vor avea parte de un început de săptămână fabulos. Familia le va arăta susținere, iar persoana iubită îi va răsfăța cu momente de tandrețe.

ADVERTISEMENT