Life

Zodiac chinezesc: marți, 1 decembrie 2020. Capra trebuie să aibă grijă la sănătate

30.11.2020 | 13:30
Zodiac chinezesc marti 1 decembrie 2020 Capra trebuie sa aiba grija la sanatate
Zodiac chinezesc: marți, 1 decembrie 2020. Capra trebuie să aibă grijă la sănătate. Sursa foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru marți, 1 decembrie 2020, aduce surprize și momente fericite alături de cei dragi, dar și clipe tensionate care vor pune la încercare nervii nativilor. 

Marii înțelepți din Orient prevăd reușite pentru unele zodii, atât în plan personal, cât și profesional. Prima zi a lunii se dovedește a fi prosperă în cazul unora dintre nativi.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile complete pentru fiecare zodie. Află din rândurile următoare cum va fi ziua de marți pentru toate cele 12 semne zodiacale.

Zodiac chinezesc: marți, 1 decembrie 2020, pentru fiecare zodie

Șobolan

Ai parte de tensiuni minore în familie sau planurile îți sunt date peste cap de un eveniment neprevăzut. Poți petrece ziua alături de o persoană apropiată, care să te ajute să te simți mai bine.

ADVERTISEMENT

Bivol

Te-ai cufundat în rutină, dar ți-e frică să începi ceva nou, fie că este vorba despre o relație sau un nou loc de muncă. Analizează mai bine situația în care ești acum și asumă-ți anumite riscuri, altfel nu vei evolua prea curând.

Tigru

Primești o veste bună de la un membru al familiei și acest lucru te bucură nespus. Mai mult, cireașa de pe tort va fi suma de bani pe care o vei primi pentru progresele făcute la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Iepure

Nu lăsa vorbele grele pe care ți le spun anumite persoane să-ți strice ziua. Ar trebui să te calmezi și să ieși la o plimbare, sunt șanse să-ți întâlnești jumătatea.

Dragon

Dacă nu vrei să faci un anumit lucru, cel mai bine ar fi să ții cont de propriile dorințe și sentimente și să refuzi. O idee bună ar fi să ieși cu prietenii apropiați pentru a vă relaxa în aer liber.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Așteaptă-te să-ți faci noi prieteni care să aibă aceleași interese cu tine sau care îți vor fi de ajutor în afaceri. Ai parte de oportunități pentru a-ți schimba viața în bine și trebuie să te gândești bine la deciziile pe care le vei lua.

Cal

Astăzi reușești să scapi de sentimentele negative care nu-ți dau pace de ceva timp. Profită de starea mai bună pe care o ai și petrece ziua alături de cei dragi, cu siguranță vor fi încântați.

Capră/ Oaie

Este timpul să adopți un stil de viață mai sănătos, mai ales că nu te simți foarte bine de câteva zile. Evită să faci abuzuri și adoptă un alt regim pentru a evita problemele de sănătate.

Maimuță

Spune ceea ce gândești și oamenii vor aprecia sinceritatea de care dai dovadă. Ai făcut multe pentru ceilalți, dar este timpul să te gândești și la tine. Nu mai amâna atât de mult să faci un lucru care îți place.

Cocoș

Abilitățile tale îți aduc succes în carieră atunci când te aștepți mai puțin. Cineva te va contacta pentru a-ți propune o ofertă de lucru avantajoasă, dar ar fi bine să te consulți cu cineva apropiat înainte să o accepți.

Câine

Ar trebui să te odihnești și să faci activități care să relaxeze. Lasă munca deoparte pentru câteva ore și bucură-te de timpul liber citind o carte sau făcând o plimbare în natură.

Mistreț

Este ziua perfectă pentru a petrece timpul alături de familie sau prieteni. Pregătiți o mică reuniune, mai ales că nu ați  avut ocazia să petreceți timp împreună în ultima vreme.

ADVERTISEMENT