Life

Zodiac chinezesc: marți, 1 septembrie 2020. Dragonii își întâlnesc sufletul pereche

31.08.2020 | 14:16
Zodiac chinezesc marti 1 septembrie 2020 Dragonii isi intalnesc sufletul pereche
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc de marți pe 1 septembrie 2020 le aduce vești foarte bune Dragonilor. Marii înțelepți ai Orientului au prevestit ce se întâmplă la început toamnă, cu toate semnele zodiacale.

Cele 12 zodii vor traversa mai multe momente de cumpănă, dar și bucurii pe măsură. În cazul nativilor care au muncit pe brânci în această perioadă, se vor simți din plin și roadele pe care le vor culege.

ADVERTISEMENT

FANATIKîți prezintă schimbările pe care le pun la cale zodiile în această perioadă, dar și ce se întâmplă cu Tigrii sau Bivolii, aflați foarte aproape de un nou început.

Zodiac chinezesc: marți, 1 septembrie 2020. Dragonii au o perioadă foarte bună și își găsesc sufletul pereche

Șobolan

Șobolanii privesc perioada imediat următoare ca pe una de relaxare. Nu este exclus să își ia un concediu sau să facă o excursie cu cei dragi.

ADVERTISEMENT

Bivol

Bivolii au parte de schimbări în bine, de ordin financiar. Se vor putea bucura mai tare de viață de acum înainte pentru că au descoperit o nouă cale pentru dublarea veniturilor din familie.

Tigru

La nivelul întâlnirii cu destinul, Tigrii stau foarte bine în perioada de față. Septembrie le aduce mari provocări și nu vor putea refuza anumite oferte, mai ales când vine vorba despre colaborări.

ADVERTISEMENT

Iepure

Cei din simbolul Iepurelui au avut o vară foarte agitată, dar se simt mai bine ca oricând știind că urmează și o pauză. Sunt favorizați în septembrie și vor avea parte noroc.

Dragon

Dragonii se simt în formă și s-au hotărât să se implice în afaceri. Ar putea avea parte de multă schimbare și pe plan sentimental. Au toate șansele să își găsească sufletul pereche în luna septembrie.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nativii Șarpe sunt hotărâți ca la începutul lunii să își facă ordine în viață și în acte. De aceea nu este exclus să piardă multe ore din pricina problemelor birocratice.

Cal

Cei din zodia Cal vor reuși să își găsească liniștea, odată cu începutul de toamnă. Ar putea primi foarte multe vorbe de încurajare din partea apropiaților. Dacă au de gând să se ocupe de mai multe proiecte trebuie să își stabilească întâi prioritățile.

Capră

Și pentru cei din zodia Capră va fi un septembrie foarte benefic pe plan amoros. Sunt șanse foarte mari de un început de relație sau de o cerere în căsătorie.

Maimuță

Maimuțele simt că au un început bun de septembrie, deși nu au parte de schimbări prea spectaculoase. Vor avea de petrecut ceva mai mult timp să se odihnească.

Cocoș

Cocoșii vor avea parte de momente tensionate în familie, dar le vor depăși cu foarte multă diplomație. Nu trebuie să se abată de la planurile lor.

Câine

Pentru cei din zodia Câine, luna septembrie va însemna că vor avea de efectuat anumite călătorii, printre care și anumite deplasări la locul de muncă.

Mistreț

Mistreții se simt în pragul unor schimbări pe care nu și le-au propus, dar pe care le acceptă așa cum se petrec. Vor putea avea parte de tot soiul de întorsături neașteptate, dar și de renovări în cămin.

ADVERTISEMENT