Life

Zodiac chinezesc pentru marți, 14 decembrie 2021. Tigrul are multă energie

Zodiac chinezesc pentru marți, 14 decembrie 2021. Marii înțelepți din Orient au descoperit care sunt previziunile pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale.
13.12.2021 | 14:30
Zodiac chinezesc pentru marti 14 decembrie 2021 Tigrul are multa energie
Zodiac chinezesc pentru marți, 14 decembrie 2021. Sursa foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Se anunță vești bune și reușite în plan profesional pentru unii nativi marți, 14 decembrie 2021, arată zodiacul chinezesc. Marii înțelepți din Orient îi îndeamnă pe unii nativi să ia deciziile potrivite.

FANATIK îți prezintă previziunile complete pentru fiecare zodie în parte.

Zodiac chinezesc: marți, 14 decembrie 2021, pentru toate cele 12 zodii

Șobolan

Primești o veste bună din partea unei persoane pe care nu ai văzut-o de foarte mult timp. Urmează să primești o vizită sau să mergi chiar tu la ea în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Bivol

Faci progrese remarcabile la locul de muncă, iar superiorii te recompensează cu un bonus sau o mărire de salariu. Nu este exclus să primești o nouă ofertă de job în cadrul aceleiași companii.

Tigru

Ai multă energie și duci la bun sfârșit toate sarcinile cu care ai rămas în urmă. Te gândești să te ocupi de câteva cumpărături pentru tine și cei dragi.

ADVERTISEMENT

Iepure

Încerci să ții pasul cu toate sarcinile de la job și să te ocupi de problemele personale, în același timp. Această presiune te obosește, dar ai ocazia să te relaxezi la finalul zilei.

Dragon

Ai parte de obstacole la job. Nu poți finaliza un proiect din cauza unor acte care lipsesc sau a unor persoane care nu ți-au dat aprobare. Încerci să insiști, nu ai de gând să renunți la planurile tale.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Se anunță probleme în plan financiar, dar reușești să treci peste ele dacă își gestionezi mai bine bugetul. Lucrurile se vor rezolva în curând.

Cal

Apar probleme în familie sau în grupul de prieteni și încerci să împaci pe toată lumea. Ai multe de rezolvat și la job și nu vrei să te distragă astfel de conflicte.

ADVERTISEMENT

Capră/ Oaie

În prima parte a zilei vei avea parte de obstacole. Nu reușești să obții o aprobare de care ai mare nevoie sau ceva îți dă planurile peste cap. Situația se poate rezolva până seara.

Maimuță

Accepți noi provocări în plan profesional și ești gata să-ți pui abilitățile la încercare. Te-ai plictisit de rutină și vrei ceva nou și care să te scoată din zona de confort.

Cocoș

Te gândești să renunți la o relație de prietenie. Au fost multe neînțelegeri în ultima vreme, iar persoana respectivă nu ți se mai pare de încredere. Trebuie să faci ce este mai bine pentru tine.

Câine

Ai o zi bună din punct de vedere sentimental. Întâlnești o persoană cu care ai foarte multe în comun. Pentru nativii care au o relație, persoana iubită vine cu o veste bună.

Mistreț

Apar noi propuneri de job și chiar primești niște oferte, dar te gândești de mai multe ori înainte să accepți una dintre ele.

ADVERTISEMENT