Life

Zodiac chinezesc: marți, 16 martie 2021. Tigrul vrea să practice și alte activități

15.03.2021 | 12:18
Zodiac chinezesc marti 16 martie 2021 Tigrul vrea sa practice si alte activitati
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru marți, 16 martie 2021, aduce noi oportunități și reușite profesionale pentru unii dintre nativi, care au parte de surprize încă din prima parte a zilei. 

Potrivit marilor înțelepți din Orient, nativii ar trebui să fie mai încrezători atunci când vine vorba de schimbare și să se gândească mai mult la ei, nu doar la cum să-i mulțumească pe alții.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile complete pentru fiecare dintre cei 12 nativi. Citește rândurile care urmează și află de ce evenimente sau surprize vei avea parte în această zi.

Zodiac chinezesc: marți, 16 martie 2021, pentru fiecare zodie

Șobolan

Te gândești tot mai des la o situație complicată din trecut și nu reușești să acorzi suficientă atenție a ceea ce se întâmplă în jurul tău. Încearcă să-ți ocupi mintea cu activități solicitante sau să petreci timp alături de prieteni.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ziua nu începe foarte bine pentru tine, pentru că un eveniment neașteptat te face să întârzii la locul de muncă. Nu trebuie să te panichezi, lucrurile vor merge bine și urmează să primești și o veste bună.

Tigru

Te pasionează o nouă activitate și nu știi cum să-ți organizezi timpul astfel încât să o poți practica în paralel cu jobul. Cu puțină voință, sigur vei găsi o oră seara, poate nu zilnic, dar vei reuși, dacă chiar e important pentru tine.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ai nevoie de mai mult timp petrecut alături de cei dragi. O problemă în plan sentimental te bulversează și vrei să discuți cu cei apropiați și să desfășurați activități împreună, ca să poți uita de problemele care te macină.

Dragon

O persoană este interesată de tine și te abordează exact atunci când nu te aștepți. Nu refuza din start șansa unei noi relații sentimentale, ar putea merge foarte bine dacă iei lucrurile încet și ești sincer.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Primești o veste bună de la superiori legat de salariul tău. Munca ta este apreciată și i-a ajutat foarte mult și pe ceilalți, așa că meriți un bonus sau o mărire pe măsura eforturilor depuse.

Cal

Ți se propune un post de conducere la locul de muncă și nu știi dacă te vei descurca, pentru că nu ai mai avut astfel de experiențe. Cere ajutorul specialiștilor ca să știi ce este de făcut înainte să începi.

Capră/ Oaie

Ai de gând să te relansezi cu ceva diferit și adaptat nevoilor consumatorului. Ideile tale sunt luate în calcul de către colegi și superiori și faceți o echipă bună împreună, iar avantajele vor veni cât de curând.

Maimuță

Nu ai o stare foarte bună și te gândești prea mult la relațiile cu cei din jur și la tensiunile dintre tine și cei dragi. Concentrează-te pe muncă și lasă pe mai târziu rezolvările, nu are rost să te încarci emoțional chiar acum.

Cocoș

Ești dispus să faci totul pentru a-i face pe plac persoanei iubite. Nu trebuie să faci lucruri pe care nu ți le dorești doar pentru a primi aprpbare. Gândește-te la tine mai întâi și analizează relația cu partenerul.

Câine

S-ar putea să te lovești de o situație în care să ai nevoie de mai mulți bani și ar trebui să amâni unele cheltuieli pentru mai târziu. Nu e o idee bună să investești prea mulți bani în acest moment.

Mistreț

Un conflict cu o persoană apropiată îți tulbură ziua și nu știi cum să repari lucrurile. Spune ce simți și ascultă-l pe celălalt, altfel nu veți reuși să ajungeți la o înțelegere.

ADVERTISEMENT