ADVERTISEMENT
Life

Zodiac chinezesc: marți, 20 aprilie 2021. Bivolii pot să-și găsească sufletul pereche

Autor: Cerasela Stafie | 19.04.2021 | 12:39
Zodiac chinezesc: marți, 20 aprilie 2021. Bivolii pot să-și găsească sufletul pereche
Zodiac chinezesc pentru duminică, 23 mai 2021. Surprize de proporții pentru unii nativi Sursa foto: Pinterest.com

Zodiacul chinezesc pentru marți, 20 aprilie 2021, aduce diverse întâmplări neprevăzute în viețile nativilor. Sunt lucruri care îi pun pe drumuri, îi îngrijorează sau le aduc fericire.

ADVERTISEMENT

Astrologii din Orient transmit că se vor semnala schimbări și în planul personal al zodiilor. Unele pot să-și găsească sufletul pereche, în timp ce altele pot realiza că persoana iubită nu se încadrează întocmai în standarde.

Este posibil să apară modificări și în conturile bancare ale unor semne zodiacale. FANATIK vă aduce previziunile complete. 

Zodiac chinezesc: marți, 20 aprilie 2021, pentru fiecare nativ în parte

Șobolan

Apare o problemă neprevăzută la locul de muncă. Vei fi nevoit să rămâi peste program pentru a rezolva tot ce trebuie, iar acest lucru nu-ți aduce o prea mare bucurie.

ADVERTISEMENT

Bivol

Sunt multe șanse să apară un om care să-ți ia mințile. Dragostea e imprevizibilă și se poate să-ți găsești sufletul pereche mai rapid decât te așteptai.

Tigru

Dacă intenționezi să investești bani în ceva, nu e cea mai bună zi. Astrologii avertizează că este posibil să apară unele probleme financiare, pierderi de bani, o pagubă materială.

Iepure

Este posibil să apară unele semne îngrijorătoare din punct de vedere al stării de sănătate. Nu trebuie să amâni vizita la medic, luate din pripă, eventualele probleme se pot rezolva cu cu ușurință.

ADVERTISEMENT

Dragon

Sunt unele probleme în familie care te pun pe drumuri. Trebuie să le întinzi o mână oamenilor apropiați, au nevoie se sprijin financiar sau de ajutor cu treburile casnice.

Șarpe

Ar putea să fie o zi mare. Partenerul de viață îți pregătește o surpriză însemnată, e vorba de ceva ce îți doreai de multă vreme, poate o vacanță în doi sau un pas înainte în relația voastră.

ADVERTISEMENT

Cal

Vei trece prin momente tensionate la locul de muncă. Sunt conflicte sau neconcordanțe mai vechi între colegii de birou sau în raport cu superiorii. Ziua va trece greu, iar oboseala și tresul își vor spune cuvântul.

Capră/Oaie

Ai nevoie urgentă de întocmirea unor acte sau obținerea unor semnături. Vei avea mult de umblat până le vei da de cap, dar vei termina ziua satisfăcut că ai reușit să rezolvi problemele.

ADVERTISEMENT

Maimuță

Apar unele oportunități profesionale. Ai putea să primești o avansare sau chiar un job nou, iar aceste lucruri îți vor aduce și un progres din punct de vedere financiar.

Cocoș

Ai parte de un câștig financiar. Sunt bani pe care îi așteptai de multă vreme și începusei să te îndoiești că-i vei primi prea curând. Veștile sunt cu atât mai bune cu cât ai o mulțime de lucruri de cumpărat.

Câine

Apar noutăți la locul de muncă. Este posibil să ți se propună o schimbare de funcție sau mutarea pe un alt proiect. Trebuie să analizezi cu atentie atât parțile bune, cât și cele mai puțin bune.

ADVERTISEMENT

Mistreț

Vremurile dificile din ultima perioadă te-au făcut să te întrebi dacă partenerul de viață este exact omul pe care îl cauți. Ai multe semne de întrebare și vei fi nevoit să le lămurești.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!