Life

Zodiac chinezesc: marți, 23 februarie 2021. Iepurele se simte neajutorat

22.02.2021 | 14:30
Zodiac chinezesc marti 23 februarie 2021 Iepurele se simte neajutorat
Zodiac chinezesc: marți, 23 februarie 2021, pentru toate zodiile. Sursa foto: Pinterest,com
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru marți, 23 februarie 2021, vine cu noi șanse și reușite în viața profesională a nativilor. Unii dau lovitura în afaceri și se bucură de avantajele care vin odată cu succesul. 

Marii înțelepți din Orient îi îndeamnă pe nativi să-și controleze emoțiile și să ia cele mai bune decizii atunci când vine vorba de aspecte importante din viața lor.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile pentru fiecare semn zodiacal în parte. Citește mai jos și află care sunt evenimentele și întâmplările zilei pentru tine.

Zodiac chinezesc: marți, 23 februarie 2021, pentru toate zodiile

Șobolan

Ziua îți aduce reușite în plan profesional și, implicit, mai multe venituri. Chiar dacă ai mai mulți bani, încearcă să nu-i investești pe toți înc de pe acum, poate ai nevoie mai târziu.

ADVERTISEMENT

Bivol

Surprize în viața amoroasă. Apare o persoană în viața ta care te face să realizezi anumite lucruri și cu care te vei înțelege de minune. Nu te grăbi și lasă relația să se desfășoare în ritmul ei.

Tigru

Sunt tensiuni la locul de muncă și te gândești să te implici în conflictul dintre colegi și să-ți impui punctul de vedere. De data aceasta, cea mai bună soluție ar fi să stai deoparte și să nu pui paie pe foc.

ADVERTISEMENT

Iepure

Te regăsești într-o situație ce nu pare să aibă cale de ieșire. Nu te panica, poți cere ajutor și sigur se va găsi o persoană care să te scoată din încurcătură, trebuie doar să ai răbdare.

Dragon

Furia pune stăpânire pe tine, însă nu ai un motiv anume care stă la baza acestei stări. Ține-ți mintea ocupată și sunt șanse mari să fii mulțumit de munca ta la sfârșitul zilei, iar nervii dispar și ei.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Ne spune lucruri nepotrivite la adresa persoanelor dragi. Ai putea să le rănești dacă ai o atitudine prea dură și să nu mai aibă aceeași încredere în tine. Nu merită să-ți strici relația cu cei apropiați.

Cal

Reușite la locul de muncă. Eforturile tale nu trecc neobservate de către superiori, care îți oferă câteva beneficii cu această ocazie, printre care și o mărire de salariu consistentă.

Capră/ Oaie

Vrei să faci o schimbare în viața ta și să iei lucrurile de la capăt, după câteva dezamăgiri care te-au schimbat total. Orice ar fi, asigură-te că iei o decizie bazată pe ce îți dorești cu adevărat și nu ce îți impun alte persoane.

Maimuță

Ai o zi agitată la locul de muncă și ești în situația de a prelua și sarcinile altor peroane, care nu se pot descurca singure. Din fericire, te așteaptă o surpriză din partea persoanei iubite la sfârșitul zilei.

Cocoș

Nu ești de acord cu deciziile pe care le iau membrii familiei și care te  afectează și pe tine. Cel mai bine ar fi să ai o discuție serioasă cu ei și să ajungeți la un compromis.

Câine

Este timpul să pui capăt relațiie de cuplu, dacă nu te mai simți bine alături de partener. Ai nevoie de o perioadă pe cont propriu și trebuie să mai aștepți o vreme până să te apropii de altcineva.

Mistreț

Ți se oferă șansa de a lucra în altă parte, cu un salariu mai avantajos și un program pe placul tău. Consultă-te cu cei dragi și analizează oferta înainte de a oferi un răspuns.

ADVERTISEMENT