ADVERTISEMENT
Life

Zodiac chinezesc: miercuri, 12 mai 2021. Capra este cu gândul la concediu

Autor: Andreea Stanaringa | 11.05.2021 | 14:13
Zodiac chinezesc: miercuri, 12 mai 2021. Capra este cu gândul la concediu
Zodiac chinezesc: duminică, 13 iunie 2021. Câștiguri financiare pentru Șobolani Sursa foto: pngegg.com

Zodiacul chinezesc pentru miercuri, 12 mai 2021, aduce reușite profesionale pentru unii dintre nativi, care primesc tot mai multe propuneri de afaceri și sunt răsplătiți pentru munca lor. 

ADVERTISEMENT

Nativii sunt îndemnați să fie deschiși cu cei dragi și să discute cu ei dacă au o problemă, pentru că au pe cine să se bazeze.

FANATIK îți aduce previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale. Află care este mesajul marilor înțelepți din Orient pentru tine.

Zodiac chinezesc: miercuri, 12 mai 2021, pentru fiecare nativ

Șobolan

Simți că ceva nu este în regulă cu relația de cuplu și ar trebui să ai o discuție cu partenerul, să rezolvați cât mai repede lucrurile. Fii cât mai sincer.

ADVERTISEMENT

Bivol

Nu e cazul să-ți ascunzi problemele de cei dragi. Ei te pot ajuta foarte mult și ai nevoie de cineva cu care să vorbești. Nu te teme să fii vulnerabil.

Tigru

Ți se propune o nouă colaborare la locul de muncă și te gândești dacă să accepți sau nu, pentru că asta ar însemna să lucrezi suplimentar. Fă ceea ce este mai bine pentru tine.

Iepure

Se rezolvă o problemă mai veche și ți se ia o piatră de pe inimă, mai ales că ai avut temeri legate de acest lucru. Acum te poți relaxa.

ADVERTISEMENT

Dragon

Lucrurile merg bine în plan personal și te gândești să faci noi activități, să ieși din zona de confort. Este momentul perfect să faci ceva inedit.

Șarpe

Ai de luat o decizie importantă legată de carieră și ai de ales între mai multe variante. Analizeaz-o pe fiecare în parte și alege-o pe cea mai potrivită pentru tine, fără să te lași influențat de alte persoane.

ADVERTISEMENT

Cal

Ai multă voință și ambiție și este momentul perfect să-ți pui ideile în practică. S-ar putea ca rezultatele bune să apară mai repede decât ți-ai fi imaginat.

Capră/ Oaie

Vrei să te relaxezi și ești cu gândul numai la weekend și concediu. Până atunci, mai ai multe de făcut, așa că ar trebui să te concentrezi mai mult.

ADVERTISEMENT

Maimuță

Te cerți cu cineva din grupul de prieteni pentru că nu puteți ajunge la o înțelegere. Ascultă părerile celorlalți și încearcă să te controlezi, să nu spui lucruri pe care le-ai putea regreta.

Cocoș

Ai parte de succes în plan profesional și apar de peste tot propuneri de afaceri. Îți este greu să iei o decizie, pentru că nu te poți ocupa de toate.

Câine

Vrei să faci o investiție importantă, poate o locuință mai mare sau o mașină. Asigură-te că ai suficienți bani și că lucrurile merg bine la locul de muncă, ca să nu rămâi fără un buget de rezervă.

ADVERTISEMENT

Mistreț

Învață să refuzi anumite persoane dacă nu vrei să petreci timp alături de ele. Nu trebuie să-ți dai planurile peste caă dacă nu simți că trebuie să faci asta.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!