ADVERTISEMENT
Life

Zodiac chinezesc miercuri, 2 septembrie 2020: Ce îi așteaptă pe nativii din Șarpe, la început de toamnă

Autor: Madalina Moraru | 01.09.2020 | 13:00
Zodiac chinezesc miercuri, 2 septembrie 2020: Ce îi așteaptă pe nativii din Șarpe, la început de toamnă
Nativii Șarpe traversează o perioadă favorabilă pe toate planurile, după cum o arată zodiacul chinezesc de miercuri, 2 septembrie 2020

Înțelepții din Orient au stabilit ce se va întâmpla în ziua de miercuri, pe 2 septembrie, la nivelul zodiacului chinezesc. Prevestirile astrologice de la începutul toamnei din 2020 este unul cât se poate de optimist pentru multe zodii.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce cele mai noi vești despre schimbările ce au loc și-n zodiacul chinezesc. Nu este exclus ca pentru Dragoni să devină o perioadă favorabilă începerii unei relații amoroase, de lungă durată.

Totul pe când alți nativi au parte de transformări, fie la nivel personal, fie în locuință. De aceea, este bine ca Maimuțele, dar și Tigrii, să facă anumite demersuri în cursul acestei luni.

ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc de miercuri, pe 2 septembrie 2020 le aduce schimbări nativilor Șarpe

Șobolan

Ziua de miercuri, 2 septembrie, aduce în mari schimbări în zodiacul chinezesc pentru Șobolani. Această zodie are parte de o realizare pe care o poate aplica imediat. Este chiar o idee ce ar putea să îi aducă o sumă mare de bani.

Bivol

Bivolii pot avea și ei schimbări în bine, pentru că finanțele arată promițător pentru această zodie, la început de toamnă.

ADVERTISEMENT

Tigru

Tigrii pot face mai multe călătorii, dar este bine să nu își facă planurile chiar la minut. Oricând poate să apară ceva neprevăzut care să le strice itinerariul, dar si starea de spirit.

Iepure

Au parte de mai multe momente de relaxare, așa cum au visat. Se pot bucura abia acum de odihnă, pentru că lunile de vară ce s-au încheiat au fost pentru nativii din zodia Iepure foarte zbuciumate.

ADVERTISEMENT

Dragon

Dragonii au parte de întâlniri cât se poate de neașteptate. De aceea, nu este exclus chiar să își întâlnească sufletul pereche.

Șarpe

Nativii Șarpe se pot destine la rândul lor și își vor revedea mai mulți prieteni, dar și apropiați, în această perioadă. Au parte de foarte multe schimbări benefice și pe plan personal.

ADVERTISEMENT

Cal

Cei din zodia Cal se confruntă cu multe provocări la locul de muncă. Anumiți colegi ar putea să nu fie chiar atât de sinceri pe cât credeau ei. Trebuie să trateze orice problemă cu mult tact și diplomație.

Capră

Caprele vor constata faptul că nu se descurcă deloc într-o sarcină pe care o credeau simplă. Este o lecție foarte bună pentru acești nativi, mai ales dacă se aflau într-o postură în care credeau că le știu pe toate.

ADVERTISEMENT

Maimuță

Pentru Maimuțe va urma cea mai mare schimbare de până acum. Odată cu sosirea toamnei din 2020 vor decide să se mute și să își găsească un loc doar al lor. Poate fi vorba despre decizii mari, dar pe care le-au calculat deja în amănunt.

Cocoș

Cei care se află sub semnul Cocoșului pot opta pentru o vacanță așa cum își doreau. Dacă au făcut deja rezervările necesare se vor bucura de tot confortul, dar și de planuri care le merg din plin.

Câine

Nativii zodiei Câine se pot preocupa mai mult de amenajările din locuință. Ar putea fi vorba despre schimbări de care să se bucure în următorii ani și se gândesc mult la viitor.

Mistreț

Pentru Mistreți va fi nevoie de multă muncă de convingere pe plan personal, pentru a se putea pune la treabă. Au foarte multe idei bune, dar le lipsește energia să le pună în practică.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!