Life

Zodiac chinezesc: Oaia în anul 2022. Luna iulie vine cu capcane sentimentale

Zodiac chinezesc: Oaia are în anul 2022 parte de o serie de momente furtunoase pe plan amoros. Tinde să cadă în tot felul de capcane emoționale mai ales în vară.
27.12.2021 | 13:35
Zodiac chinezesc Oaia in anul 2022 Luna iulie vine cu capcane sentimentale
Zodiac chinezesc: Oaia în anul 2022. Foto: Fine Art America
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru anul 2022 este unul plin de suișuri și coborâșuri pentru Oaie/ Capră. Persoanele născute sub acest semn al horoscopului asiatic au un an plin de încercări în iubire.

Oricât de multe probleme ar putea apărea, Oile vor reuși să conștientizeze care este locul lor într-o relație și cine este potrivit cu adevărat pentru ele.

ADVERTISEMENT

Luna februarie este intensă pe plan sexual. Sărbătorile dedicate iubirii, Sfântul Valentin și Dragobetele, aduc tot felul de aventuri amoroase pentru cei nestatornici.

Zodiac chinezesc: Oaia în anul 2022

Oile ar putea găsi în această lună mai degrabă un prieten pe măsura așteptărilor lor, nicidecum un partener de cursă lungă.

ADVERTISEMENT

Lunile martie și aprilie aduc concentrare și implicare 100% la locul de muncă. Oile se fac remarcate prin ideile lor inteligente și știu cum să abordeze situațiile dificile.

Problemele care apar la serviciu pot fi în favoarea lor. Asta deoarece oferă soluțiile perfecte pentru rezolvarea lor. Își câștigă în acest mod respectul nu doar din partea șefilor, ci și a colegilor.

ADVERTISEMENT

Mai și iunie pot fi două luni de cotitură pe plan financiar. Excesele nu sunt permise. Cei care dau banii pe lucruri de care nu au nevoie ar putea regreta tot restul anului.

Iulie este o lună plină de capcane amoroase. Oile se îndrăgostesc și dezîndrăgostesc foarte repede. Unele pot suferi adevărate decepții.

ADVERTISEMENT

Vara acestui an le va învăța să nu se entuziasmeze prea repede și să ia lucrurile treptat atunci când cunosc pe cineva.

Decembrie, cea mai bună lună a anului

August și septembrie vin cu provocări în străinătate. Acești nativi pot ajunge în destinația la care visau încă din copilărie. Multe dintre Oi vor prefera să călătorească singure.

Septembrie aduce niște reglări de conturi. Unii dușmani își fac apariția pe nepusă masă. Au suficientă inteligență încât să le facă față fără probleme.

Octombrie și noiembrie 2022 le pun pe Oi în posturi noi. Tinerii născuți în această zodie descoperă o serie de veleități artistice și încep să facă lucruri destul de interesante.

Decembrie este cea mai bună lună a lui 2022 pentru nativii Oaie. Luna cadourilor le va aduce bucurii și clipe de calitate petrecute alături de oamenii care contează în viața lor. Crăciunul și Revelionul lui 2022 va fi cel mai bun pentru Oi din ultimii 10 ani.

 

ADVERTISEMENT