News

Zodiac chinezesc pe săptămâna 29 aprilie-5 mai: Ce zodie are noroc

28.04.2019 | 15:20
Zodiac chinezesc pe saptamana 29 aprilie5 mai Ce zodie are noroc

Zodiacul pentru săptămâna 29 aprilie-5 mai arată că zodiile sunt norocoase tot anul acesta datorită semnului Mistrețului care ține până pe 25 ianuarie 2020. Acesta va urma să fie înlocuit de Soboțanul de Metal. Se anunță un climat extraordinar pentru afaceri, mult noroc și prosperitate.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 29 aprilie-5 mai

Acest an este cu totul abundent, iar săptămâna 29 aprilie-5 mai aduce aminte asta semnelor horoscopului Motto-ul este: “Traieste-ti viata din plin!” Zodiile au parte de bucurii și foarte mult noroc în privința afacerilor.

Cele 12 animale ale horoscopului au similitudini cu cele 12 semne ale zodiacului din partea de vest, dar sunt determinate de anul chinezesc în care s-a născut fiecare precum și de interpretările asiatice.

Zodiac chinezesc pantru săptămâna 29 aprilie-5 mai
Zodiac chinezesc pantru săptămâna 29 aprilie-5 mai

Șobolan

Ai o săptămână pentru a face lucruri noi. În perioada 29 aprilie-5 mai trebuie să-ți asumi riscuri pentru a simți că trăiești. Ți se recomandă să dai dovadă de tact.

Bivol

În săptămâna 29 aprilie-5 mai perseverezi în lucruri dificile. Nu lua nimic personal în perioada asta. Se anunță vești bune la mijlocul săptămânii.

Tigru

Alegi, într-un sfârșit, să-ți lași problemele deoparte și să te bucuri. Reușești să reglezi anumite tensiuni și te relaxezi la maximum în weekend.

Iepure

Este timpul să nu-ți mai neglijezi viața spirituală sau creativă. Se arată prosperitate în parteneriate și în viața amoroasă.

Dragon

Mulți oameni se uită la tine ca la un lider și așteaptă să fie călăuziți și sfătuiți. Finalul săptămânii te va ține focusat în jurul aspectelor casnice.

Șarpe

Ai nevoie să te motivezi singur! Câteva probleme te țin îngrijorat, ar fi bne să permiți altora să te ajute. Faci progrese mari spre mijlocul săptămânii pe toate planurile.

Cal

Nu lăsa nesiguranțele să îți blocheze evoluția. Weekend-ul este prielnic întâlnirilor cu familia sau cu unii prieteni foarte buni.

Capră/Oaie

În săptămâna 29 aprilie-5 mai, ești conștient că vina atribuită ție în ultimele certuri nu este a ta. La mijlocul săptămânii ești într-o stare foarte bună.

Maimuță

Ți se recomandă ca în perioada 29 aprilie-5 mai să fii tu însuți. Ascultă-ți mai des vocea rațiunii tale. În weekend ești foarte sincer și alegi să-ți împărtășești sentimentele.

Cocoș

Nivelul energiei tale este cam jos. Nu te feri să vorbești cu un prieten de stările prin care treci. Există energii puternice celeste care te vor ajuta.

Câine

Nu trebuie să lași fantomele trecutului să îți conducă prezentul. Sari peste precauția și reticența ta dacă vrei cu adevărat să-ți faci o relație.

Mistreț

Tu trebuie să îți cauți compania potrivită. Nu prea ai avut oamenii pe care ți i-ai dorit în jurul tău, asta trebuie să se schimbe.