Life

Zodiac chinezesc pentru anul 2021. Bivolul de Metal, mult mai rău decât Șobolanul de Metal. Ne așteaptă un an cumplit

07.08.2020 | 18:25
Zodiac chinezesc pentru anul 2021 Bivolul de Metal mult mai rau decat Sobolanul de Metal Ne asteapta un an cumplit
Zodiac chinezesc pentru anul 2021. Sursa foto: wemystic.com
ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru anul 2021: Va urma un an și mai dur față de cel al Șobolanului de Metal? Ce ne aduce Bivolul de Metal? Se va termina oare pandemia în anul ce vine? Încercăm să răspundem la aceste întrebări, din perspectiva astrologiei chineze.

Zodiac chinezesc 2021: Anul Bivolului de Metal

În 2021 ne vom confrunta cu efectele pandemiei de coronavirus și nu numai. Nu este exclus să apară chiar un război într-un anumit loc al planetei, căci forțele armate ale mai multor țări nu vor mai sta pe margine, ci vor fi mai agresive.

ADVERTISEMENT

Pe ce ne bazăm? Pe istoria care se repetă la un anumit timp. Am mai avut un an al Bivolului (echivalentul Capricornului în zodiacul european) în anul 2010, atunci când toată lumea a fost lovită de marea criză economică, iar în Siria apăreau semnele războiului care a început în 2011 și a dus la extrem de mulți morți și o criză a refugiaților.

Criză, un posibil război și o agresivitate a oamenilor din ce în ce mai accentuată

Precauțiile privind călătoria ar putea fi menținute, conform astrologiei chineze, și în 2021, iar fenomenele naturale se vor intensifica mai mult ca oricând în istoria noastră recentă.

ADVERTISEMENT

Va trebui să fim cu un ochi mai ales pe activitatea vulcanică și să încercăm totodată să preîntâmpinăm anumite fenomene rare cauzate de încălzirea globală.

Oamenii vor deveni din ce în ce mai nerăbdători, căci lupta pentru supraviețuire ar putea atinge cote inimaginabile mai ales în emisfera sudică a planetei.

ADVERTISEMENT

Așadar, Bivolul de Metal continuă să aducă lucrurile de care mulți s-au ferit, plantate cu migală de forțele Universului în 2020.

În concluzie: în 2021 se va alege grâul de neghină și mulți dintre noi ne vom da seama pentru cine și mai ales pentru ce merită să ne mai zbatem. Lumea va fi pusă la o încercare grea, mai ales din luna februarie încolo, după intrarea în noul an chinezesc.

ADVERTISEMENT