Life

Zodiac chinezesc pentru Anul Bivolului de Metal. Previziuni pentru corespondentul zodiei tale

10.02.2021 | 12:11
Zodiac chinezesc pentru Anul Bivolului de Metal Previziuni pentru corespondentul zodiei tale
Zodiac chinezesc pentru Anul Bivolului de Metal, care începe pe 12 februarie 2021. Foto: astrologymag.com
ADVERTISEMENT

Vă oferim cel mai nou și exact zodiac chinezesc pentru Anul Bivolului de Metal, cel care va începe pe 12 februarie 2021, în doar două zile și se va termina pe 31 ianuarie, căci pe 1 februarie 2022 va începe Anul Tigrului de Apă.

Bivolul de Metal simbolizează forța de muncă, sacrificiul și nu în ultimul rând încăpățânarea, căci echivalentul său în zodiacul european este Capricornul. Ultima oară am avut Anul Bivolului în 2010, când toată planeta s-a confruntat atunci cu o mare criză economică, deci problema financiară globală reapare în acest an de restriște, chiar după data de 12 februarie.

ADVERTISEMENT

Fiecare zodie chinezească are un corespondent în zodiacul european sau invers. Vă vom spune ce vă așteaptă în perioada următoare, în funcție de zodia europeană în care v-ați născut și care este corespondența ei în zodiacul chinezesc. Să începem!

Zodiac chinezesc pentru Anul Bivolului de Metal: corespondentul zodiei tale

Zodia Berbec este Iepure (21 martie – 5 aprilie) sau Dragon (6-19 aprilie) în zodiacul chinezesc, iar în Anul Bivolului de Metal vor avea parte de multe răsturnări de situații. Cei care sunt Iepuri își vor cunoaște marea iubire și vor avea o perioadă de fertilitate și belșug mai ales în vară, iar cei care au echivalentul Dragonului trebuie să schimbe cât mai multe lucruri în viața lor: jobul, casa, poate chiar orașul în care locuiesc.

ADVERTISEMENT

Zodia Taur este Dragon (20 aprilie – 4 mai) sau Șarpe (5-20 mai). Dragonii, după cum spuneam, au nevoie de schimbări, iar în cazul Taurilor născuți sub semnul Dragonului în intervalul menționat se anunță în special oportunități din punct de vedere profesional care îi vor transforma în oameni de succes.

Șerpii au un an destul de anevoios și trebuie să fie foarte atenți la modul în care comunică. Totul se învârte în jurul imaginii lor.

ADVERTISEMENT

Gemenii, an bun financiar

Zodia Gemeni: Șarpe (21 mai-5 iunie) sau Cal (6-20 iunie). Șerpii vor fi la capătul răbdărilor mai ales în primăvară și trebuie să se reorienteze din multe puncte de vedere, mai ales cu privire la relațiile cu cei dragi. Pentru Cai este un an destul de bun din punct de vedere financiar.

Rac: Cal (21 iunie – 6 iulie) sau Capră (6-22 iulie). Caii născuți în acest interval sunt puși pe călătorit, iar mulți s-ar putea să descopere noi hobby-uri. Tot anul este legat de străinătate, de experiențe noi trăite în afara spațiului în care locuiesc.

ADVERTISEMENT

Caprele au un an în care vor cunoaște o serie de adevăruri care îi vor face mai puternici și mai pregătiți în fața necazurilor.

Leu: Capră (23 iulie – 6 august) sau Maimuță (7-22 august). Caprele din acest interval sunt determinate să pornească o revoluție spirituală, iar optimismul lor poate fi contagios și vorbim aici mai ales despre cei din iulie.

Maimuțele sunt pregătite să facă o serie de schimbări care au ca scop o mai bună funcționare a lor și o mai bună aplecare asupra problemelor de zi cu zi.

Fecioară: Maimuță (23 august – 7 septembrie) sau Cocoș (8-22 septembrie). Maimuțele născute la începutul lunii septembrie vor fi determnate să lupte pentru mai multe cauze nobile, iar acest an va fi unul al sacrificiului pentru ele.

Cocoșii vor fi în ascensiune din multe puncte de vedere, în special în carieră, dar trebuie să fie atenți la cum își gestionează succesul.

Balanță: Cocoș (23 septembrie – 7 octombrie) sau Câine (8-22 octombrie). Cocoșii din acest interval sunt predispuși la a face schimbări de natură domestică, în timp ce Câinii vor avea parte de întâlniri cu persoane providențiale, oameni care le vor schimba viața în bine.

Scorpion: Câine (23 octombrie – 6 noiembrie) sau Mistreț (7-21 noiembrie). Câinii din acest interval au de regândit tot sistemul după care au funcționat până acum pentru a nu repeta greșelile trecutului, în timp ce Mistreții vor avea o perioadă de strălucire după un an de chin.

Săgetător: Mistreț (22 noiembrie – 6 decembrie) sau Șobolan (7-21 decembrie). Mistreții renasc, așadar, din propria cenușă, precum pasărea Phoenix și îi angrenează și pe ceilalți în proiectele lor de suflet, iar Șobolanii au toate șansele să se căsătorească sau să facă un copil.

Capricorn: Șobolan (22 decembrie -6 ianuarie) sau Bivol (6-20 ianuarie). Lucrurile se schimbă în bine pentru Șobolanii din acest interval mai ales din luna iunie, când cunosc un salt financiar de excepție, iar pentru Bivoli este un an de trudă, unul în care vor ieși în față prin roadele muncii lor.

Vărsător: Bivol (21 ianuarie – 3 februarie) sau Tigru (4-18 februarie). Anul acesta este unul aproape identic pentru Bivolii și Tigrii născuți în acest interval. Se pune mare accent pe muncă și pe faimă rezultată din roadele eforturilor lor.

Pești: Tigru (19 februarie – 5 martie) sau Iepure (5-20 martie). Tigrii din acest interval au un an ceva mai complicat, în sensul că trebuie să schimbe toate paradigmele după care s-au ghidat până acum în viață. Un an destul de complicat va fi și pentru Iepurii născuți la început de martie, căci vor fi puși în fața unor alegeri aproape la tot pasul, iar aceste alegeri nu vor fi deloc ușoare.

 

ADVERTISEMENT