Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 10 mai 2020. Mistreții sunt influențați de persoane răuvoitoare

09.05.2020 | 10:43
Zodiac chinezesc pentru duminica 10 mai 2020 Mistretii sunt influentati de persoane rauvoitoare
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc al zilei de duminică, 10 mai, iar veștile nu sunt printre cele mai bune, mai ales din punct de vedere sentimental. Relația cu persoana iubită are parte de câteva momente tensionate, așa că trebuie să-ți păstrezi calmul și să încerci să îndrepți lucrurile dacă ai greșit, altfel riști să ajungi la despărțire.

Ce surprize îți rezervă astrele zodiacului chinezesc pentru ziua de duminică, 10 mai

Iar dacă te numeri printre nativii din zodia Mistrețului de Pământ trebuie să te ferești de toate acele persoane care încearcă să-ți pună bețe-n roate. Rămâi pe drumul tău și nu lăsa ca influențele lor negative să te atingă. Nu de alta, dar ai toate calitățile necesare să-ți atingi obiectivul.

ADVERTISEMENT

Șobolan

Este mare vânzoleală în jur și nu reușești să menții dialogul pe un teren pașnic. Ceilalți își cam pierd cumpătul și ridică tonul fără motiv și, cum nu ai răbdare, e normal să-ți sară țandăra la un moment dat când simți că nu mai suporți tensiunea. Ceva lipsește pentru a avea o discuție constructivă în care toți să-și expună punctul de vedere, iar nervii pun stăpânire pe fiecare încercare de a te face auzit sau înțeles. Când nu reușești să ții sub control energiile, furtuna e gata-gata să răbufnească. Ceilalți își vor elibera nervii pe tine, ca mai apoi să te stresezi singur cum să rezolvi problema.

Bivol

Azi îți iese în cale o persoană care îți inspiră fericire, încredere deplină, ocrotire. Te simți în siguranţă în compania sa şi încerci să profiţi cât mai mult timp de energia pozitivă pe care o emană. Pare a fi un un înger trimis din cer pentru a-ți oferi exact ceea ce aveai mai mare nevoie. Fii deci atent la oamenii cu care intri azi în contact, pentru că unul dintre ei are un rol sau poartă un mesaj cu totul special pentru tine şi pe care merită să-l asculţi şi să-l pui urgent în practică, pentru că este colacul tău de salvare.

ADVERTISEMENT

Tigru

Dacă ai promis cândva că vei interveni în ajutorul cuiva la un moment dat, adu-ți aminte şi ține-te de cuvânt. Oricum, ești un om foarte corect care-şi îndeplineşte întotdeauna legămintele, dar acum e posibil să nu fie tocmai uşor pentru tine să duci la capăt ce ai promis. Totuşi, pentru că ești om de cuvânt, vei abandona activităţile personale urgente şi vei ajuta la soluţionarea problemei celuilalt. Încă o misiune îndeplinită, meriţi felicitări, dar te va motiva fantastic recunoştinţa pe care o vei citi în ochii celui care a beneficiat de ajutor. Nu te aștepta ca și alţii să facă la fel pentru tine!

Iepure

Te cuprind emoțiile negative și nu te poţi exprima în voie. Îndoiala, teama, nesiguranţa, timiditatea, toate se vor dovedi a fi cei mai mari duşmani pentru că nu te lasă să spui ce simţi sau ce gândești. Ai mereu impresia că ceva îți blochează evoluţia, că nu poți să mergi mai departe, că baţi pasul pe loc, prins într-o capcană din care, momentan, nu poți evada. Ia o pauză, profită de acest răgaz, chiar dacă nu e unul dorit, pentru a-ți mai trage sufletul şi a analiza la rece ce anume te ţine pe loc. De mâine vor funcționa din nou toate!

ADVERTISEMENT

Dragon

Azi poţi fi motorul principal al unui proiect de proporţii, la care vor adera şi alţii cu mult entuziasm. Totul depinde de cum iei startul, de aceea trebuie să fii convingător, energic, să apelezi la toate argumentele pe care le deții pentru a demonstra şi celor din jur că merită să ți se alăture. Se vede cât de multă pasiune investești în acest proiect şi vei primi şi din partea celorlalţi participanţi suficiente semnale de încredere şi de susţinere, care te vor stimula să mergi mai departe. Nu ești singur în acest mare scop, deci uniţi-vă forţele cu toţii!

Șarpe

Banii vin, dar se şi duc într-o clipă, pentru că mergi pe un teren destul de superficial în privinţa finanţelor familiei. Sumele care vin conţin puţine zerouri şi, pentru că sunt sume atât de mici, au şi zburat spre diverse achiziții obligatorii. Rezumă-te la strictul necesar, spune nu oricăror capricii costisitoare! Chiar dacă apar multe cheltuieli mărunte, una câte una în final, adunate, dau o cifră mai mare, deci nu te lăsa păcălit de cheltuieli de doi-trei lei! Adună-le şi vezi cât iese! Trebuie să-ți administrezi cu grijă bănuţii, dar fii optimist că vin şi vremuri mai bune.

ADVERTISEMENT

Cal

Acţiunea la care îți aduci contribuţia are şi o faţă nevăzută care va ieşi într-o zi la iveală. Știi că există, dar preferi să o păstrezi departe de ochii lumii, ca nu cumva să-ți taie elanul care te cuprinde acum. Fii discret în privinţa aspectelor negative, ca nu cumva să le descopere şi alţii şi să se folosească de ele pentru a-ți strica cheful. Vei recunoaşte public ceea ce acum ţii ascuns, abia după ce vei ajunge la rezultatele visate. Sigur că pentru orice succes există şi un preţ de plătit, dar nu spune încă ni-mănui care este, să nu influenţeze finalul!

Capră/Oaie

Te comporți ca un profesor gata să ţină predici severe celor care fac greşeli, dar omiţi că ai fost ca ei. Fii mai îngăduitor cu cei tineri sau cu cei mici, chiar dacă îi prinzi cu minciuna pentru că fiecare om este supus greşelii. Mai bine le oferi un exemplu personal demn de urmat înainte de a-i ataca dur pe diverse căi. Poţi oferi o lecţie de viaţă extrem de folositoare, dar fără a apela la ton ridicat, la nervi sau autoritate agresivă. Nici tu nu le ştiai pe toate cândva, ci ai învăţat de la alţii, deci pune-te şi în pielea lor un pic.

Maimuță

Reuşești să intervii la timp într-o situaţie din care ai putea avea mult de pierdut, poate chiar din propriile greşeli. Datorită spontaneităţii de care dai dovadă, dar mai ales datorită cumpătării cu care intervii salvator în această situaţie, vei scăpa nevătămat ca prin urechile acului de o primejdie. Altădată ai fi fost mult mai panicat şi mai slab, dar acum reușești să descoperi soluția la timp printr-o analiză rapidă a tuturor fețelor problemei, astfel încât nimic grav să nu te atingă. Meriți felicitări pentru capacitatea de a te mişca atât de repede în condiţii de stres extrem!

Cocoș

Ți-ai pus întrebări dificile despre viață, dar nu prea ai găsit răspunsuri. Este semn că nu le-ai căutat unde trebuie. Lasă în urmă dilemele neclare ale trecutului și încearcă să fii deschis spre ceva nou. E posibil să începi o nouă școală a vieții, pentru că îți dai seama că etapele parcurse anterior nu au fost cele mai adecvate, deci nu renunța să îți pui întrebări existențiale. Curiozitatea e un prim pas spre înțelepciune, deci recunoaște că nu le știi pe toate și învață mai departe. Găsește cursul, cartea, profesorul, mentorul potrivit care să te lumineze!

Câine

Cei care se cred mai puternici decât tine, în anumite privinţe, îți vor privi ciudat atitudinea de independenţă, prin care arăţi că te descurci bine de unul singur. Arăţi că nu ai nevoie de cineva să te îndrume sau să-ți dea ordine, iar celor autoritari din fire nu prea le convine asta. Azi, ai libertate deplină de decizie şi de mişcare! Nu asculta de nimeni, nici măcar de cei care chiar deţin frâiele puterii în privinţa ta pentru că dispui de toate resursele necesare pentru a arăta ce poţi, ce ştii, cine ești şi cum vei ajunge la succes prin forţe proprii.

Mistreț

Cineva încearcă să-ți suprime elanul cu povestiri răutăcioase despre ceea ce te aşteaptă, însă nu trebuie să te lași influenţat. N-au decât să bată pasul pe loc, blocaţi în depresie şi neputinţă, pentru că tu privești cu încredere spre viitor, pregătit pentru orice ar urma. Vei vedea că această atitudine pozitivă, încrezătoare, va fi şi cea mai bună soluţie pentru a ajunge acolo unde îți dorești, deoarece ceilalţi, care-şi fac griji din orice şi îşi toarnă cenuşă în cap, îşi reduc singuri şansele de a depăşi impasul. Nu te lăsa copleşit de veştile cu tentă negativă, în fond fiecare cu norocul lui!

ADVERTISEMENT