Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 11 septembrie 2022. Dragonii și Șerpii au probleme în dragoste

Zodiac chinezesc pentru ziua de duminică, 11 septembrie 2022. Dragonii și Șerpii dau de belele în dragoste.
10.09.2022 | 12:39
Zodiac chinezesc pentru duminica 11 septembrie 2022 Dragonii si Serpii au probleme in dragoste
Zodiac chinezesc pentru duminică, 11 septembrie 2022. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru duminică, 11 septembrie 2022, readuce în prim plan problemele nerezolvate în dragoste în cazul anumitor persoane.

Zodiac chinezesc pentru duminică, 11 septembrie 2022

Dragonii și Șerpii sunt cei care trebuie să dea dovadă de mai multă deschidere atunci când îl ascultă pe partenerul de viață, când vrea să înțeleagă ce nemulțumiri are. Orgoliile pot duce la noi certuri, ba chiar la o eventuală despărțire.

ADVERTISEMENT

Bivolii vor încheia săptămâna un pic mai agitați. Parcă nu se vor simți tocmai în pielea lor. Lucrurile se pot complica mai ales pentru cei care nu au reușit să încheie anumite etape profesionale din viața lor.

Maimuțele au o zi plină, una de răsturnări de situație încă de dimineață. Dau de tot felul de persoane care nu le transmit o stare tocmai plăcută. Cât despre Șobolani, aceștia sunt mai liniștiți. Își văd de treaba lor.

ADVERTISEMENT

Mistreții adună tot felul de informații căci vor să ia o decizie crucială. S-ar putea să aibă parte de anumite surprize neplăcute.

Caii au o perioadă fructuoasă

Cocoșii renunță la unele dintre visele lor, de dragul celor din jur. O călătorie intens planificată ar putea fi anulată.

ADVERTISEMENT

Câinii și Tigrii au un destin comun duminică. Amândoi se vor revedea cu persoane despre care nu mai știau nimic. Se poate reaprinde o mai veche flacără a iubirii.

Iepurii și Oile se cam ceartă cu toată lumea. Tensiunile pornesc, în mare parte, de la bani. Au nevoie de mai mult spațiu de manevră, dar cineva se va impune și nu-i va lăsa să cheltuiască după capul lor.

ADVERTISEMENT

Caii devin ceva mai responsabili, mai focusați pe ceea ce au de făcut. Vor fi un adevărat exemplu pentru ceilalți. Au foarte multe idei îmbrățișate de toată lumea. Sunt prinși într-o etapă fructuoasă a vieții lor.

Tot pentru Cai poate apărea o persoană misterioasă în calea lor, cineva cu care nu e exclus să înceapă o frumoasă poveste de amor.

ADVERTISEMENT