Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 14 mai 2020. Bivolii sunt înconjurați de oameni nepotriviți

13.06.2020 | 15:26
Zodiac chinezesc pentru duminica 14 mai 2020 Bivolii sunt inconjurati de oameni nepotriviti
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc al zilei de duminică, 14 iunie, iar veștile nu sunt printre cele mai bune, mai ales în ceea ce privește viața sentimentală. Asta pentru că relația cu persoana iubită trece prin momente tensionate și nu reușești să găsești vorbele sau gesturile potrivite pentru a calma situația. Orice s-ar întâmpla, încearcă, totuși, să rămâi pozitiv. Ai mai trecut prin experiențe neplăcute, așa că nu e un capăt de lume.

Zodiacul chinezesc pentru ziua de duminică, 14 iunie

Iar dacă te numeri printre nativii din zodia Bivolului, încearcă să acorzi mai multă atenție persoanelor din jurul tău. Nu de alta, dar unele se pot dovedi nepotrivite sau chiar răuvoitoare. În plus, întâlnești oameni blocați în tot de stereotipuri și idei fixe care nu te reprezintă. Ieși din astfel de medii cât mai repede cu putință!

ADVERTISEMENT

Șobolan

Intervenţia nefastă a unui inamic îți strică tot cheful de a duce mai departe ce ai început. Descoperi, poate prea târziu, ca să mai poţi repara, urmările unor gesturi incorecte, ale unor dezinformări rău-intenţionate, ale unor înşelăciuni ascunse în spatele unor aparente gesturi de prietenie, şi ești dezamăgit să vezi de ce au fost alţii în stare pentru a te face să greşești. Este o lecţie bună şi o vei ţine minte multă vreme, ca nu cumva să mai ai încredere în astfel de oameni care-și ascund adevărata lor faţă.

Bivol

Întâlnești oameni care, aparent, sunt în toate minţile, dar după ce schimbi câteva vorbe cu ei, îți dai seama că sunt obsedaţi de lucruri ciudate, că au idei fixe, că au o atitudine bolnavă în faţa unor situaţii pe care le tratezi mult mai lejer. Evită astfel de medii, dacă nu vrei să te împovărezi fără rost de griji inutile şi obsesii care nu te reprezintă. Te-ar putea influenţa negativ, pentru că ei văd duşmani şi pericole la tot pasul. Tu trebuie să privești lucrurile cu un dram de detaşare, de umor, ca şi cum ar fi ceva uşor de depășit, iar aceștia au impresia că pică cerul pe ei. Le poţi demonstra că nu e deloc adevărat, deci ridică-le moralul, dacă poţi!

ADVERTISEMENT

Tigru

Lucrurile bune şi rele se repetă ciclic în viaţa oricui, ca atare, ai parte de un eveniment pe care l-ai mai întâlnit de câteva ori înainte, dar nu ai ştiut să profiţi suficient de bine atunci. Îți dai seama că norocul nu te mai aşteaptă ci, dacă acum nu pui imediat mâna pe el, pleacă sau este câştigat de altul mai spontan în reacţii. Merită să profiţi din plin de şansa care ți se oferă, deci nu mai sta pe gânduri să te întrebi ce se ascunde în spatele acestui moment de vârf. Nimic altceva decât un motiv de bucurie pe care trebuie să-l trăiești la intensitate maximă!

Iepure

În loc să te simţi vinovat pentru o greşeală şi să-ți faci atâtea procese de conştiinţă, mai bine ai repara ce ai făcut. Nu lacrimile sau regretele repară problema, ci o acţiune care să compenseze de urgenţă ceea ce ai stricat. Ai toate şansele să restabilești echilibrul normal în problema respectivă, deci lasă lamentările şi apucă-te de treabă. Recunoaşte greşeala, dacă ai comis-o, exprimă-ți părerile de rău pentru ce ai făcut, dar grăbește-te să compensezi eroarea cu o faptă bună. Întotdeauna există şi un remediu! Ai şanse mari să-l găsești dacă acţionezi repede!

ADVERTISEMENT

Dragon

Ai tot amânat să te implici într-un proiect pentru că nu erai prea sigur că dispui de toate resursele necesare. Acum a venit momentul potrivit să accepți să intri în acest demers comun, pentru că între timp ai văzut încotro merg lucrurile şi ai mai acumulat ceva din ceea ce se cere de la tine. Nu mai tergiversa lucrurile! Cu cât te implici mai repede, cu atât roadele bune se vor arăta mai curând! Nu are rost să mai aştepţi, pentru că acum sunt întrunite condiţiile optime ca să te implici trup şi suflet cu scopul unei mari reuşite ce se întrevede deja la orizont.

Șarpe

Nu te lăsa controlat de cel care ți se infiltrează astăzi în preajmă, deoarece intenţiile sale nu sunt deloc pozitive. Urmăreşte ceva, şi îți vrea răul. Poartă o mască pe faţă şi te poate induce în eroare, căci te-ar putea ghida pe o pistă falsă. Nu crede tot ce ți se spune, nici măcar ordinele care ți se dau, pentru că nu sunt în avantajul tău, ci doar al celui care încearcă astfel să te manipuleze. Sub aparenta amabilitate sau sub falsa autoritate se pot ascunde intenţii egoiste ale cuiva care aşteaptă să îți pui energia în slujba sa.

ADVERTISEMENT

Cal

Te afli în faţa unui proiect important şi nu ai voie să te abaţi de la regulile impuse de șefi. Ești bine pregătit pentru a face faţă cu brio, te-ai maturizat în ultima vreme şi ştii exact ce ai de făcut pentru a face totul aşa cum ți se cere. Azi vor avea succes cei organizaţi, cei care iau lucrurile foarte în serios, care se concentrează asupra sarcinilor cu maximă atenţie. Demonstrează cât de bun ești în domeniul de activitate printr-o atitudine matură. Lucrurile vor evolua foarte bine spre succes, pentru că ştii exact ce ai de făcut şi respecți legile.

Capră/Oaie

Ești blocat într-o idee fixă impusă de anturajul nepotrivit în care te afli. Nu ești lăsat să treci peste acest hop, pentru că ai alături oameni fricoşi, demodaţi, rigizi, care nu îți permit măcar să încerci să faci ceva ca să depăşești impasul. Este nevoie de o viziune complet nouă asupra situaţiei în care te afli, una mai îndrăzneaţă, mai modernă, eliberată de toate acele piedici impuse de temerile celor din jur. Nu te crampona în limitele dictate de cei din jur care îți vorbesc despre sensul în care mergi doar în termeni sumbri. Trebuie să ai curaj să scapi de sub influenţa nefastă. Chiar poţi face ceea ce ceilalţi spun că ar fi imposibil!

Maimuță

Porți un dialog foarte stimulativ cu o persoană care te completează de minune și îți amplifică creativitatea. Are darul de a te ambiţiona să arăţi tot ce poţi, să scoţi la iveală idei interesante. Schimbul de idei este şi el foarte dinamic. Din această confruntare de idei se poate naşte un proiect benefic pentru ambele părţi, dar trebuie să pui la punct toate detaliile ca să fii siguri că va evolua ca la carte. Demult nu ai mai întâlnit un om care să aibă acelaşi mod de a gândi şi este o plăcere să stați de vorbă şi să vă împărtăşiţi ideile. Vă amplificaţi unul altuia imaginaţia, cheful de comunicare, optimismul, creativitatea.

Cocoș

Luptă pentru principiile în care crezi şi pentru şansa de a-ți demonstra valoarea. Azi poţi fi printre învingători dacă îți pui în joc toate forţele, pentru că este o competiţie la care participă şi alţii la fel de bine pregătiţi, la fel de ambiţioşi şi dornici de succes. Să nu crezi că va fi simplu, chiar dacă deții toate atuurile pentru a ieşi învingător din această confruntare de forţe, experienţe sau cunoştinţe. E un concurs în care trebuie să dovedești că ești cel mai bun, că nu te lași intimidat nici măcar de cei a căror valoare o recunoști şi o admiri. Orice competiţie te poate propulsa în frunte pentru că ești printre cei mai buni!

Câine

Dorești să fii lăsat să decizi singur ce ai de făcut și ești pregătit sufleteşte să dai startul unei acţiuni noi în care vei investi tot ce ai mai bun în tine. Inteligenţă, curaj, idei, creativitate, energie, chef de muncă, toate acestea te vor conduce la un succes de zile mari. Cu atât mai mare îți va fi mândria cu cât vei ştii că tot ce ai realizat e numai şi numai contribuţie proprie. Preferi acţiunile independente în care nimeni nu îți spune ce trebuie să faci, ci poţi să alegi singur ce e mai bine. Doar aşa vei da randament maxim!

Mistreț

Eşti mulţumit de urmările unei decizii mai vechi, care dă acum semne bune! Ai avut curajul să schimbi macazul cu ceva timp în urmă, gest ce ți-a generat ulterior mari schimbări în viaţă, iar acum poţi vedea cu ochiul liber aceste urmări pozitive. Te feliciţi pentru faptul că ai avut curajul de a alege alt drum, de a aborda o atitudine nouă în faţa viitorului, pentru că, din acel moment, practic ai pornit pe alt drum şi ai devenit altul! Dacă ai fi fost comod şi ai fi refuzat schimbarea, acum ai fi bătut pasul pe loc fără să mai aduci nimic nou, dar iată că ai luat decizii înţelepte cu efecte grozave pe termen lung.

ADVERTISEMENT